jeka-verbouwing

 

En toen was ‘tie daar plots, de nieuwe JEKA-website…zonder aankondiging, gewoon cold-turkey op je bord! Dat JEKA niet stil heeft gezeten tijdens corona wordt zo steeds duidelijker; het complex heeft een stevige upgrade gehad, het complete jeugdbeleid heeft meer handen & voeten gekregen en digitaal zijn we met deze site ook weer future-proof. Daar zijn we enorm trots op natuurlijk, en dat willen we even delen met jullie.

HappyPoint_desinfectie

‘Waarom dan’ denk je mss, die oude deed het toch ook? Klopt. Maar onderhoud kost vaak veel tijd, tijd die we niet altijd hebben en dan is iets langzaam aan vervanging toe.

Net zoals veld 6 een nieuwe laag kunstgras kreeg en LED verlichting, dat speelt gewoon weer lekkerder.
Samen met CSC-sport is het iets later dan verwacht naar aanleiding van de PFAS en Corona toch voltooid. De grasmat en de hekwerken werden verwijderd en de eerste grond al afgevoerd  (het totale veld is een halve meter uitgegraven ).  JEKA heeft gekozen om deze kunstgrasmat op te vullen met groene PRO-GRAN korrels, dus niet met alom bekende zwarte SBR-rubber korrels. Tegelijkertijd werd er ook een LED-lichtinstallatie geplaatst en werden de nieuwe hekwerken, ballenvangers en kooidoelen op hun plek gezet. Inmiddels is de nieuwe verlichtingsinstallatie op Veld 2 de afgelopen week met behulp van lasertechniek zodanig ingesteld dat er een prachtige gelijkmatige verlichting gerealiseerd is. Vanaf 1 augustus bij aanvang van het nieuwe seizoen is alles gerealiseerd, dan beschikt JEKA over een uitstekend multifunctioneel veld, waarop competitiewedstrijden gespeeld zullen gaan worden, maar waarop ook gedurende de week getraind kan worden. Van afgelasting zal voor dit veld niet of nauwelijks sprake zijn!

jeka-site

Ook het koppelen met de wedstrijd-info vanuit de KNVB werd een steeds lastigere hobbel die met deze site weer overwonnen is. Verschillende commissies kunnen nu ook zelf aanpassingen doen aan het stuk website wat voor hen van belang is. Zo werken we samen aan updates en houden de website levendig. Allemaal voordelen die ons deze snelle beslissing hebben doen nemen. Hierbij ook speciale dank aan Hans van der Linden, Mark Haagh en Remco de Groot die binnen no-time de site hebben gebouwd, net voor de start van het nieuwe seizoen! Komende periode zal er nog wat getest worden en zullen updates doorgevoerd worden. Tips, op- en aanmerkingen zijn ook altijd welkom. Eens alles gesmeerd draait gaan we ook nog kijken of we een heuse JEKA-app hieraan kunnen koppelen, maar dat is nog geheim 😉

Kijk gerust eens rond hier, meld je aan op de website, en dan zien we jullie allen graag terug op JEKA in het aankomende seizoen!

Klik hier voor meer informatie over RKVV Jeka
Voor meer artikelen over RKVV Jeka klik hier