RWB-JO191

Voetbalvereniging RWB heeft op dit moment een talentvolle jeugd waarbij de selectieelftallen allen uitkomen in de KNVB Hoofdklasse. RWB JO19 is daarbij het hoogste Jeugdelftal wat om de doorstroming zo goed mogelijk te laten verlopen een onderdeel is van de RWB-Selectie.

RWB JO19 speelt in de voorjaarscompetitie in de winnaarspoule wat betekent dat ze ook volgend seizoen minimaal uitkomen in de Hoofdklasse.

Dit seizoen wordt RWB-JO19 getraind door Nicky Ligtvoet maar deze heeft besloten volgend seizoen een jonger RWB-elftal te gaan trainen. Naast trainer vervult Nicky nog een aantal andere belangrijke vrijwilligerstaken zoals wedstrijdsecretaris en is lid van de TC-jeugd en het Hoofdbestuur. Al deze taken zijn voor Nicky niet goed te  combineren met trainer zijn van RWB-JO19 en doet om die reden een stapje terug.

RWB gaat dus op zoek naar een trainer met TC3 die de capaciteit heeft om zoveel mogelijk talentvolle jeugdspelers klaar te stomen voor de RWB-selectie. Interesse? Stuur een mail naar secretaris@rwbwaalwijk.nl

Klik hier voor meer informatie over RWB.

Voor meer artikelen over RWB, klik hier.