R.W.B.

Winst uit bij WDS’19 leverde R.W.B. de Periodetitel op, reden waarom het na de wedstrijd meteen ook feest was in de kleedkamer van R.W.B.

Bij terugkomst in de kantine had Carola voor wat lekkere hapjes gezorgd en kon er een lekker biertje worden gedronken op het winnen van deze eerste prijs van het seizoen. Voorzitter Bas Bruurmijn had voor trainer Larry van Ommen en zijn assistent Fachry Tuasamu en aanvoerder Dennis Timmermans een bos bloemen en mooie complimenten. Zeker voor Larry van Ommen is deze titel een groot compliment, helemaal als je bedenkt dat dit het eerste seizoen is dat hij aan de slag is als hoofdcoach. Ook voor de enige vrouw van de selectie, verzorgster Christel Pelders, had Bas Bruurmijn bij het benzinestation een bos bloemen gescoord.

Door de 4-2 winst tegen WDS’19 staat RWB nu vier punten voor op Waspik. Laatstgenoemde kan dit verschil nog wel terugbrengen tot één punt door hun inhaalwedstrijd te winnen, maar dit is niet genoeg om RWB van de periodetitel af te houden.

Meer informatie over R.W.B. Waalwijk? Klik hier.
Of lees hier een ander artikel over R.W.B. Waalwijk.