R.W.B. en DESK spelen nuttige oefenwedstrijd

0
138

Donkere wolken pakten zich samen bij de vriendschappelijke wedstrijd van donderdag 20 augustus tussen RWB en DESK.

HappyPoint_desinfectie

Uiteindelijk vielen er slechts 3 druppels regen en konden die de goede stemming die er op het veld en langs de lijn heerste niet verstoren. Iedereen was in een goede stemming want nadat er 5 maanden geen wedstrijden meer gespeeld konden worden kan er op dit moment weer gevoetbald worden. Beide teams zitten volop in de voorbereiding, proberen van alles uit en zijn bezig om fit te worden.

Het voetbal was daardoor niet altijd even best maar dat kan dus alleen maar beter worden. Na 45 minuten gevoetbald te hebben was de stand 1 -1 waarbij het verwonderlijk was dat beide ploegen in hun eigen goal scoorde. De 0-1 voorsprong voor DESK was zelfs al na een paar minuten voetballen een feit waardoor RWB meteen al in de achtervolging moest. Na rust liet Kevin Remie zien dat hij tijdens de voetbalstop het scoren niet verleerd is. Twee keer was hij na rust trefzeker waardoor RWB de winst pakte. Tussen de twee goals van Kevin Remie scoorde DESK nog een keer tegen waardoor de eindstand 3-2 werd.