Met trots kunnen wij u melden dat we als Cion vanaf dit huidige seizoen een heuse gastheer en gastvrouw in onze bestuurskamer hebben. Ze zullen onze vereniging vertegenwoordigen en het bestuur van de tegenpartij ontvangen tijdens thuiswedstrijden van ons vlaggenschip.

Voetbalpeuters

ONTVANGSTRUIMTE
Niemand minder dan oud-voorzitter en erelid Leo van de Water en zijn lieve vrouw Toni zullen onze gasten ontvangen. We zijn dan ook erg trots dat deze twee echte CION mensen deze taak op zich willen nemen. Momenteel zijn we druk doende om van de bestuurskamer een gezellige ontvangstruimte te maken.

CLUBLIEFDE
Dhr. en Mevr. van de Water, die al sinds juli 1968 zijn getrouwd, hebben in het verleden al hun strepen verdiend als vrijwilligers binnen onze vereniging. Via een vriend begin 70er jaren kwamen Dhr. en Mevr. van de Water ons complex oplopen en zijn, ondanks diverse aanbiedingen van andere verenigingen om een bestuursfunctie te bekleden, ons cluppie altijd trouw gebleven. Weer of geen weer ze stonden langs de lijn als supporter wanneer ons vlaggenschip weer thuis speelde.

Later in het seizoen kijken we terug op de geschiedenis en relatie tussen CION en Dhr. en Mevr. van de Water.

Klik hier voor meer informatie over Cion
Voor meer artikelen van Cion klik hier