Tim-van-Stek-VV-Sliedrecht

 

In deze periode wordt niet gevoetbald of getraind. Het leek VV Sliedrecht leuk om in deze periode een aantal korte interviews met voetballers en vrijwilligers te publiceren. De aftrap is gedaan door Mathijs Donatz. Het is nu aan Tim van Stek die het stokje doorgeeft voor het volgende interview.

Wie is Tim van Stek?

Tim van Stek – 28 jaar – geboren en getogen in Sliedrecht. Ik ben door de toenmalige trainer van mijn broer Bob op 4 jarige leeftijd ingeschreven op de voetbal als Timmy van Stek.

Foto: Patrick Leeflang

Wat doe je normaal in het dagelijks leven en wat heeft de huidige situatie rondom het Coronavirus hier voor invloed op? Werk? Thuis? Bijzonderheden?

Ik ben werkzaam bij Share Logistics in Rotterdam. Share Logistics is een middelgroot Nederlands expediteurs bedrijf. Share is gespecialiseerd in het verzorgen van zeevracht en luchtvracht.

Ik richt me binnen Share op de sales afdeling, met name op de verkoop van luchtvracht. Het coronavirus heeft inmiddels voor alle bedrijven in Nederland/in de wereld een grote impact. Bij ons op kantoor hebben wij de teams opgedeeld, waardoor de helft thuis werkt en de andere helft op kantoor is. Voor onze operationele afdeling is het noodzakelijk om op kantoor en in de loods te werken. De luchtvracht tarieven zijn inmiddels sky high, maar gelukkig zijn er nog wel mogelijkheden om de goederen te verzenden. Op de sales afdeling zijn wij nu vooral druk met het afgeven van tarieven aan onze klanten. Bestaande en nieuwe klanten worden dan ook niet bezocht.

Het voetbalseizoen is abrupt tot een einde gekomen. Hoe ga je je voorbereiden op het nieuwe seizoen?

Dat is natuurlijk begrijpelijk maar wel doodzonde, met dit mooie weer trap je natuurlijk het liefst een balletje op de Lockhorst. Vooral voor de jongens van het 2e is dit erg zuur. Zij waren hard op weg naar het dikverdiende kampioenschap. (Laten we ze later nog maar een keer in het zonnetje zetten). Ik ben nu dagelijks bezig om mezelf fit te houden door te gaan hardlopen of kracht oefeningen te doen.

Welke tips en adviezen heb je voor je medevoetballers?

Volg op instagram @crossfit_sliedrecht, zij zetten elke dag een nieuwe workout met filmpjes online.

Sommige zijn erg zwaar, maar zeker leuk om te doen.

Maar doe vooral waar je jezelf goed bij voelt.

Aan wie wil je het stokje doorgeven voor een volgend interview?

Ik geef het stokje door aan Chris Boom.

Bron

Klik hier voor meer informatie over VV Sliedrecht.
Klik hier voor een ander artikel.