gvv63-verbouwing

De laatste maanden is er hard gewerkt met de hulp van de leden van GVV’63 uit Gameren. Er is weer het nodige gedaan op het sportcomplex om deze voor het nieuwe seizoen af te krijgen.

swapphone 1

De kantine wordt schoongemaakt, er is gestukadoord, geschilderd, elektro werkzaamheden verricht, een plafond aangebracht etc. Pascal heeft met behulp van enkele anderen het materiaalhok netjes ingericht.

De kleedkamers zijn ook gerenoveerd en voorzien van een nieuwe cementdekvloer met voorzien van mooi nieuw tegelwerk. Er zijn ook bloembakken geplaatst bij de hoofdingang. Een groot compliment voor Arjan die deze bloembakken in zijn vrije tijd gemaakt heeft. De komende periode worden deze bakken uiteraard nog mooi gevuld gaan worden.

Zo moeten er voor de start van het nieuwe seizoen nog een paar kleine puntjes op de i gezet worden. Hierdoor is het sportcomplex weer klaar voor de komende jaren. De club uit Gameren mag blij zijn met alle hulp van de leden en de bedrijven die hier hun medewerking aan verleend hebben. Samen klaren zij deze klus !

Klik hier voor meer informatie over GVV’63
Voor meer artikelen van GVV’63 klik hier