Groote-Lindt

Onder herfstachtige weersomstandigheden en op een prima bespeelbare grasmat kwam SSS goed in de wedstrijd tegen Groote Lindt.

Direct in de 5e minuut stond de 0-1 namelijk al op het scorebord. De goal werd echter fel door de Lindtenaren betwist met de vraag of de bal wel volledig over de doellijn was geweest.  Groote Lindt wist in de 11e minuut de gelijkmaker te scoren. Na een mooie voorzet maakte Michael Slingerland, met een omhaal, de mooiste goal van de wedstrijd: 1-1. De goals bleven elkaar snel opvolgen want in de 18e minuut wist SSS het Zwijndrechtse doel te vinden: 1-2. Vlak voor rust kwam Groote Lindt op gelijke hoogte. Met een uitstekende vrije trap scoorde Sonny Schouten de 2-2.

In de tweede helft speelde het spel zich vooral af op het middenveld en wist Groote Lindt het SSS moeilijk te maken. Zowel SSS als Groote Lindt kon de wedstrijd niet naar de hand zetten en dit kenmerkte zich door een onzorgvuldig en een slordige fase van de wedstrijd. Het was Groote Lindt die nog de meeste aanspraak op de overwinning mocht maken nadat twee Zwijndrechtse goals werden afgekeurd wegen buitenspel. Zo eindigde wedstrijd in de 2-2 die reeds in de rust op het scorebord stond. Groote Lindt vroeg zich af of er nu twee punten waren verloren of één punt was gewonnen van de huidige nummer 2 van de ranglijst. Door dit resultaat komt SSS op 5 punten van koploper OSV Oud Beijerland en Groote Lindt blijft in het spoor van de top 4.

Meer informatie over Groote Lindt? Klik hier.
Klik hier voor een ander artikel over Groote Lindt.

Foto: Wilma Strien