Na een aantal voetbal-loze maanden mag onze jeugdafdeling van VV Almkerk gelukkig alweer een aantal weken trainen. Nu ook sinds 1 juli ons sportcomplex weer open mag, wilden we dit maar direct aanpakken om een leuke activiteit voor onze jeugd te organiseren.

swapphone 1

Zaterdag 4 juli hebben we daarom een voetbal-clinic georganiseerd voor de spelers van de JO7 t/m JO15. Tijdens het 1e deel van de ochtend waren de jongste kinderen aan de beurt en in het 2e deel kwam de jeugd van de JO13+15. Ondanks dat de weersomstandigheden niet helemaal optimaal waren, was de opkomst met 74 kinderen erg goed te noemen!

De trainingen werden verzorgd door Wilco van Oord, Jenner Koek, Andres Kwetters, Luuk Hoeke, Toon van Drunen en hoofdtrainer Ad van Seeters. Voor de keepers werd een speciale training aangeboden door Twan van der Stelt en Jacco Pellekaan. Na afloop kon er bij Helma en Cor nog drinken met wat lekkers worden gehaald. Alles bij elkaar een zeer geslaagde activiteit, waarbij we hopen onze jeugd weer een boost te hebben gegeven richting het nieuwe seizoen!

Jeugdcommissie v.v. Almkerk

Bron

Klik hier voor meer informatie over VV Almkerk
Voor meer artikelen van VV Almkerk klik hier