Victoria'03

Sharushan Ponnudarai speelt dit jaar zijn eerste seizoen in het shirt van Victoria’03.
Hij begon op zijn negende met voetballen bij Cluzona, hier doorliep hij alle jeugdelftallen om uiteindelijk zijn debuut te maken op zijn 17voor het eerste elftal. De 18-jarige aanvallende middenvelder heeft afgelopen zomer de overstap gemaakt naar de ploeg uit Oudenbosch.

Sharushan heeft grote ambities bij zijn nieuwe club en wilt zich verder ontwikkelen. “Ik wil dit jaar zoveel mogelijk spelen en mijn kwaliteiten verbeteren. Daarnaast wil ik belangrijk zijn voor het team door middel van goals en assists. Met het team hoop ik in de top 5 te eindigen en ik heb er zeker vertrouwen in dat dit gaat lukken. Daarnaast willen wij als team een periodetitel pakken.”

Afgelopen zondag werd er in een tactische wedstrijd tegen Zundert met 0-1 verloren.
Sharushan vond niet dat Victoria’03 een goede wedstrijd speelde. “Eerste helft was Zundert beter, dit kwam omdat we moeite hadden met hun middenveld. Ze speelden met een extra middenvelder, waardoor zij makkelijk de bal konden verplaatsen. Ook waren wij erg slordig aan de bal, ondanks dit stond het nog steeds 0-0 in de rust. Na de tweede helft kwamen wij steeds meer in ons spel en werden we beter. Helaas kregen we onverwachts een doelpunt om de oren, toch bleven we doordrukken en kregen we kansen op de gelijkmaker. Deze bleef echter uit want het geluk was niet aan onze zijde.”

In de ogen van Sharushan was Joey Tak de beste speler aan de kant van Victoria’03.
“Joey was één van de weinige die zijn niveau haalde. Hij stond zijn mannetje achterin en heeft ons een paar keer goed gered. Daarbij maakt hij al weken een goede en stabiele indruk, waardoor ik vind dat hij ook eens benoemd mag worden tot man of the match.”

Volgende weekend kan Victoria’03 zich revancheren tegen Steenbergen. Sharushan heeft alvast een positief gevoel over komende zondag. “Wij hebben twee punten gehaald uit de laatste drie wedstrijden. Ondanks dit staan we nog bovenaan en hebben we een goede kans op de eerste periodetitel. Iedereen wilt weer laten zien wat we kunnen en de tegenvallende resultaten van afgelopen weken wegspoelen. Dit gaan we aankomende zondag laten zien, want ik denk dat we voetballend de betere zijn. Alleen moeten we de kansen deze keer wel afmaken.”

De wedstrijd tussen Steenbergen en Victoria’03 zal plaatsvinden op sportpark Seringelaan. Om 14:30 zal P. Van der Zwan de wedstrijd uit de 3klasse A van start laten gaan.