De Schutters

Kees Verhoeven voetbalt al zijn hele leven bij De Schutters en is niet van plan te vertrekken, want hier ligt zijn hart. Verhoeven begon op de leeftijd van vijf met voetballen bij De Schutters. Inmiddels mag de spits voor zijn tweede seizoen aansluiten bij de selectie uit Stampersgat. Vorig jaar debuteerde Verhoeven op 16-jarige leeftijd voor het geel-blauwe vlaggenschip.

De 17-jarige aanvaller wil dit seizoen na een lichte enkel blessure terugkeren in de basis. Hij wil zo van toegevoegde waarde te zijn in het bereiken van de gestelde doelstelling van De Schutters. “Persoonlijk wil ik weer graag beginnen in de basis elf, nadat ik tegen een kleine enkel blessure heb aangekeken. Daarnaast zou ik ook meer willen scoren, zeker als spits vind ik dit belangrijk. Zo hoop ik met het team te eindigen in de top vijf. Dit moet zeker haalbaar zijn gezien onze sterke selectie.”

Verhoeven blikt terug op de gespeelde wedstrijd tegen DEVO, deze eindigde in een 3-3 gelijkspel. “Thuis tegen DEVO vind ik dat we ons goed hebben herpakt en lieten we zien waar toe we instaat zijn. Natuurlijk waren we zwak begonnen en hadden we eigenlijk de 3-2 moeten volhouden, maar je kan niet altijd alles hebben. Al hadden we Marcio Reuvers niet onder de lat staan deze wedstrijd dan hadden we niet eens mogen hopen op de drie punten. Je kan altijd op hem rekenen, daarom was hij tijdens dit duel de Man of the match in mijn ogen. Al vind ik ook dat iedereen in de tweede helft een goede voldoende heeft gescoord.”

Aankomend weekend komt SC Welberg op bezoek bij De Schutters. Een spannende wedstrijd, want beiden ploegen hebben op dit moment evenveel punten. “We moeten de drie punten pakken tegen SC Welberg en ben ook vastberaden dat we dit gaan doen. Ik denk dat de wedstrijd eindigt met een 3-0 overwinning. Jiri Tak zal voor de laatste treffer zorgen met een kopbal.”

Zondag acht december zal het duel tussen De Schutters en SC Welberg om 14:00 plaatsvinden op sportpark Andrie.

Meer informatie over De Schutters vindt u hier terug.
Of lees hier een ander artikel over De Schutters.