Deze week is VV Streefkerk de club van de week! U gaat dus de komende dagen artikelen lezen over de club uit Streefkerk. U kunt verschillende interviews verwachten van echte club mensen, die vaak op de club aanwezig zijn.

De club werd opgericht op 1 juli 1958. Het tenue bestaat uit een blauw-zwart (verticaal) gestreept shirt en een zwarte broek. De thuiswedstrijden worden op sportpark “Streveland” gespeeld dat vanaf september 2017 een kunstgras wedstrijdveld en een gras wedstrijdveld alsmede een trainings kunstgrasstrook omvat. Alle velden hebben LED verlichting. In de jaren daarvoor waren er twee gras wedstrijdvelden, een gras trainingsveld en een trainings kunstgrasstrook.

Het standaardelftal speelt in het seizoen 2020/21 in de Derde Klasse zaterdag in het KNVB -district Zuid- Hoogtepunten uit de VVS-historie zijn het kampioenschap in seizoen 1973/74, toen gepromoveerd werd naar de KNVB, de kampioenschappen in de beginjaren ’90 en de promoties naar de Derde Klasse (1999, 2003 en 2009). In het seizoen 2013/14 eindigde de club met 57 punten uit 22 wedstrijden gelijk met VV Asperen in 4C (Zuid-I). De beslissingswedstrijd eindigde in 1-1, waardoor Asperen op doelgemiddelde kampioen werd. In de nacompetitie werd ook geen promotie behaald. In seizoen 2014-2015 zou de vlag wel in de top gaan. In de 4e klasse D (West 2) wordt Streefkerk overtuigend kampioen en promoveert naar de 3e klasse. (bron)

Streefkerk is een hechte club waar een ons kent ons gevoel heerst. Dit merk je aan de mensen en de support die het eerste elftal krijgt van de mensen langs de lijn. Dat het een gezellige club is zal u de komende week ook terug vinden in de interviews.

Klik hier voor meer informatie over VV Streefkerk.

Voor een ander artikel over de club, klik hier.

Afbeelding: Bron