club-van-de-week-Stef-Verloop-VV-de-Zwerver

Stef Verloop (19) speelt al zijn hele leven bij VV De Zwerver. Op zijn vijfde begon de middenvelder met voetballen. Hier heeft hij heel de jeugd doorlopen en zo mocht Stef zich op zestien jarige leeftijd klaarmaken voor zijn debuut in het eerste elftal.

Het debuut van Verloop verliep goed, hij scoorde deze wedstrijd en kan terug kijken op een goede eerste wedstrijd bij de selectie. Een tijdje nadat Stef zijn debuut had gemaakt kreeg hij te maken met een welbekende kruisband blessure. De middenvelder kon anderhalf jaar niet voetballen. “Dit was zeker een dieptepunt in mijn carrière, maar nu ben ik weer helemaal wedstrijd fit en heb nergens last meer van.”

Sinds dat Stef op voetbal zit speelt hij bij De Zwerver. Wij waren benieuwd wat hem heeft overtuigd om niet naar een andere club te vertrekken. “Sinds klein voetbal ik al hier, alles is voor mij dus al bekend. Het is hier ook altijd gezellig en iedereen kent elkaar. Een echte familieclub dus.” Aldus de speler van de roodzwarte.

Wat de toekomst voor Stef zal brengen weet hij nu nog niet. “Op dit moment wil ik proberen vaste waarden te worden in het eerste. Ik wil mezelf ontwikkelen en stappen maken. Verder zit ik goed op mijn plek hier.” Verloop is dus nog niet van plan te vertrekken bij de club uit Kinderdijk.

De eerst volgende wedstrijd van De Zwerver wordt uit gespeeld tegen de nummer elf van de ranglijst, CWO. Stef verwacht dat zij de wedstrijd kunnen afsluiten met drie punten. “We zitten momenteel in een goede flow. Als we dit door kunnen zetten denk ik dat we deze wedstrijd zullen winnen met 0-2.” Stef hoopt dit seizoen te eindigen in de middenmoot. “Ik denk dat wij een geschikte selectie hebben om degradatie voetbal te voorkomen en om te eindigen in het midden van de ranglijst.”

Klik hier voor meer informatie over De Zwerver.

Voor een ander artikel over De Zwerver, klik hier.