RKVV JEKA

Aankomende zondag 27 oktober speelt RKVV JEKA thuis tegen DESK. Wij als redactie en u als lezer hebben de hele week al toegeleefd naar deze wedstrijd. Op sportpark Beukenlaan zal om 14:30, de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter T. Van Pelt starten.

De wedstrijd uit de 2eklasse E wordt een interessant affiche. DESK heeft nog maar één punt weten te behalen uit vijf wedstrijden. Ze zullen dus gebrand zijn om te winnen van JEKA, die zes punten wisten te behalen.

Afgelopen week zijn er meerdere artikelen online gekomen, waarin u las over het bestuur, het voetbal en de historie van RKVV JEKA. Zo heeft u door een andere bril de club kunnen inzien. Daarbij heeft u kunnen lezen over de verwachtingen voor komende zaterdag. Speciaal voor u hebben we ze nogmaals op een rijtje gezet.

Bas Liebregts (trainer eerste elftal):
De ploeg uit Kaatsheuvel heeft tot nu toe één punt en Liebregts is zeker niet van plan hier iets aan te veranderen. ‘’Het is een thuiswedstrijd, dus dat is altijd wel fijn. Bovendien zit V.V. DESK niet lekker in hun vel dus ik hoop op een lekkere 2-0 zege.”

Paul Hermus (bestuurslid):
Ook bestuurslid Paul Hermus bekijkt de wedstrijd positief. “Het is een thuiswedstrijd, dus er moet wel gewonnen worden. Daarom denk ik aan een 2-1 overwinning.”

Jan van Oosterhout (clubicoon):
Oosterhout weet zeker dat JEKA gaat winnen. “Het wordt 3-1 voor JEKA ongetwijfeld.”

De nieuwsgierige lezer is natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen kijken op sportpark Beukenlaan.

Een bericht voor RKVV JEKA: Wij van de redactie van het VoetbalJournaal willen RKVV JEKA onwijs bedanken voor de samenwerking en de fijne gesprekken deze week. Daarbij wensen wij beiden teams veel succes komende wedstrijd, moge de beste winnen.

Bron foto’s: RKVV JEKA & VV DESK

Wilt u nou ook samen met uw vereniging club van de week worden?
Stuur dan een mailtje naar: voetbaljournaalnl@gmail.com