MSV & AV Flakkee

Aankomende zaterdag 2 november speelt MSV & AV Flakkee thuis tegen DVV’09. Wij als redactie en u als lezer hebben de hele week al toegeleefd naar deze wedstrijd. Op sportpark DVV’09 zal om 14:30, de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Y. Durgunsu starten.

De wedstrijd uit de 4klasse I wordt een interessant affiche. DVV’09 heeft al negen punten weten te verzamelen na zes wedstrijden en MSV & AV Flakkee heeft er tien na vijf wedstrijden. Beiden teams zullen dus gebrand zijn om te winnen om bovenin mee te blijven draaien.

Afgelopen week zijn er meerdere artikelen online gekomen, waarin u las over het bestuur, het voetbal en de historie van Flakkee. Ook heeft u kunnen lezen over de verwachtingen voor komende zaterdag. Speciaal voor u hebben we ze nogmaals op een rijtje gezet.

Gert Verhage (bestuurslid):
‘’DVV’09 is een grote club. Ze hebben meer jeugd om uit te putten. Doordat je meer keuze hebt kun je vaak net wat sterker selecteren. De afgelopen paar jaar spelen we samen met hen om ongeveer dezelfde posities dus dit maakt het wel spannend.’’

Jasper Westhoeve (speler eerste elftal):
“Het wordt denk ik een leuke pot voetbal, want DVV’09 heeft tot nu toe in iedere wedstijd gescoord. Toch denk ik dat we aan het langste eind gaan trekken. Scoreverloop is als volgt: 0-1, 1-1, 1-2 en tot slot 1-3 voor ons

Bert Zwanenburg (clubicoon):
“MSV & AV Flakkee heeft een leuk team en er hangt een goede sfeer, toch zijn ze zeer prestatiegericht. Daarom denk ik dat ze de derby tegen DVV’09 graag willen winnen. De wedstrijd zal op het scherpst van de snede worden gespeeld. Ik blijf realistisch en gok op een 2-2 uitslag.”

De nieuwsgierige lezer is natuurlijk van harte welkom om de wedstrijd te komen kijken op het sportcomplex van DVV’09.

Een bericht voor MSV & AV Flakkee: Wij van de redactie van het VoetbalJournaal willen MSV & AV Flakkee bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie gesprekken deze week. Daarbij wensen wij beiden teams veel succes komende wedstrijd, moge de beste winnen.

Bron foto’s: MSV & AV Flakkee & DVV’09

Wilt u nou ook samen met uw vereniging club van de week worden?
Stuur dan een mailt naar: voetbaljournaalnl@gmail.com