aswh-brand

De selectie van ASWH voor het seizoen 2020/21 kent weer de nodige nieuwe gezichten. Tijdens de trainingen en oefenwedstrijden zullen zij zich op voetballende wijze presenteren, maar om ook al een beetje een beeld te krijgen van de persoon achter de voetballer stellen wij de nieuwkomers de komende tijd voor.

vtc-banner

Dat gebeurt aan de hand van een op de alom bekende rubriek Persoonlijk uit Voetbal International gebaseerde vragenlijst. In het tweede deel de van RVVH afkomstige Jay Brand. Hij gaat spelen met rugnummer 22.

naam: Jay Brand
Leeftijd: 21 jaar
Woonplaats: Dordrecht
Welk beroep of welke studie doe je:

Ik studeer commerciële economie aan de Hogeschool Rotterdam

Wat is je favoriete positie in het veld: Rechtsback
Wat voor type voetballer zullen de ASWH-supporters straks gaan zien: Een aanvallend ingestelde back met enorm veel drive en inzet, die altijd wil winnen.
Heb je nog andere hobby’s naast het voetbal: In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en familie.
Welke film / televisieserie raad je de ASWH-supporters aan: Dat is Breaking Bad.
Welke muziek zou je willen toevoegen aan de playlist die in de ASWH-kleedkamer wordt afgespeeld: Eigenlijk kan ik wel naar alle soorten muziek luisteren. Nederlandstalig is altijd gezellig.
Wat is je favoriete voetbalclub: Feyenoord
Wie is je favoriete voetballer aller tijden: Lionel Messi
Wie is de beste speler waarmee je zelf hebt gevoetbald: Brandon Könemann, met wie ik vorig seizoen bij RVVH speelde. Hij is een echte spits.
Wie is de lastigste / beste tegenstander die je hebt gehad: In de jeugd van Oranje Wit heb ik meerdere keren tegen Cody Gakpo van PSV gevoetbald. Hij is echt goed.
Wat is voor jou tot nu toe je voetbalhoogtepunt: Voor mij was dat mijn debuut in Oranje Wit 1, omdat ik van kleins af aan bij die club heb gevoetbald.
Waarom heb je voor ASWH gekozen: Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik hoop dat ik me hier verder kan ontwikkelen en een belangrijke speler mag worden.
Wat is je ambitie voor komend seizoen: Persoonlijk wil ik natuurlijk een vaste waarde worden in een team dat voor elkaar door het vuur gaat. Met minimaal handhaving in de tweede divisie als resultaat
Bron

Fotograaf: Philip Schmidt

Klik hier voor meer informatie over ASWH
Voor meer artikelen van ASWH klik hier