alliance-roosendaal

Erg blij zijn we met al die clubmensen, vrijwilligers en betrokkenen bij onze mooie club.
In deze nieuwe rubriek zullen wij onze helden regelmatig in het zonnetje zetten, de aftrap voor Kees Vosman.

Happy-point

Kees (68) is sinds 2001 bij Alliance betrokken en uitgegroeid tot een allround vrijwilliger. Wat heeft hij niet gedaan bij Alliance? Hij was o.a. elftalleider van Heren zondag 1, Dames zondag 1 en kantinemedewerker. En tegenwoordig is hij actief lid van onze klusploeg en natuurlijk onze kleedkamer beheerder.
Al met al is Kees vaak zo’n 30 uur (!!) per week op de club te vinden.

Kleedkamer beheerder, dat is waar velen van jullie Kees van kennen. Een zeer belangrijke en omvangrijke taak waarvan lang niet iedereen goed kan inschatten wat daar allemaal bij komt kijken.

Wat denkt u van Kees’ takenlijstje?
Hier een greep uit zijn werkzaamheden: wassen tenues, wassen hesjes, schoonmaken 12 kleedkamers na wedstrijden en trainingen, schoonmaken toiletten, legen van prullenbakken, materiaalbeheer, maken van kleedkamer indelingen, ontvangen van tegenstanders en gasten, klaarzetten ranja en thee, verzorgen van koffie, openen en afsluiten.

’Eind volgend jaar word ik 70 en dan zou ik graag willen stoppen als kleedkamer beheerder. Bij de klusploeg ga ik nog wel een poosje door, die gezelligheid en dat samenzijn kan ik zeker niet missen’’, aldus Kees. Hij doet direct ook een oproep aan iedereen die dit bericht leest: ’als je zin en tijd hebt om mij maandagen, woensdagen, vrijdagen of zaterdagen te helpen bij datgene wat je leuk vindt of je wilt mijn hele takenpakket overnemen op termijn, laat het dan weten aan het bestuur van Alliance. Zij weten hoe moeilijk het is om iemand te vinden die deze taak op zich wil nemen.’

Kees wil nog graag iets kwijt en sluit poëtisch af: ’hopelijk draagt dit stukje ook bij aan nog meer bewustzijn bij onze trainers, leiders en spelers hoe belangrijk het is om zelf goed om te gaan met materialen en zelf ook zorg te dragen voor een opgeruimde kleedkamer. Samen maken we er een mooi en schoon Alliance van!’

Kees, bedankt voor jouw goede inzet, hulp en betrokkenheid!
We hopen jou nog jaren te zien bij RSC Alliance.

Klik hier voor meer informatie over RSC Alliance
Voor meer artikelen van RSC Alliance klik hier