Victoria’04 onderuit bij Rhoon

0
191
Rhoon-Vic spelmoment 2

En wederom kreeg Victoria’04 niet wat het verdiende, want het leed een onfortuinlijke nederlaag in de uitwedstrijd tegen het hoger geklasseerde Rhoon.

In de gestaag neervallende regen ontwikkelde zich een gelijk opgaande wedstrijd, waarin beide teams het accent legden op de verdediging. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Victoria’04 meer balbezit en verwierf zich enkele kansjes.

Doelgerichte pogingen van Remco van der Laan, Lars Kortleven en Rilgilio Ramsubagh strandden op de prima doelman van Rhoon. Aan de overzijde moest de achterhoede van Victoria’04 alert blijven op speldenprikken van Rhoon. Na ongeveer een half uur spelen opende Victoria’04 middels Roy Meerten de score, die een vlot lopende aanval met een harde schuiver afrondde: 0-1. Het liet zich aanzien, dat deze stand tot aan de rust zou blijven gelden. Niets was minder waar, want Rhoon benutte een directe vrije trap kort voor de rust: 1-1.

De tweede helft was nauwelijks begonnen of de thuisclub kwam enigszins fortuinlijk op een 2-1 voorsprong. Na een lage voorzet werd de bal door verdediger Michael Blok even getoucheerd om doelman Jochem van der Hoff kansloos te laten.

Victoria’04 toonde veerkracht en ging op jacht naar de gelijkmaker, die echter niet werd gescoord. Keer op keer werd een aanval opgebouwd, die telkens strandde in het zestienmetergebied van Rhoon. Het dichtst bij de tweede treffer waren Remco van der Laan (bal uit de kruising getikt door de doelman) en Jelle Blankestijn (bal van de doellijn weggewerkt). Het sterk verdedigende Rhoon was nauwelijks nog gevaarlijk. De onverdiende nederlaag smaakte zuur in het Vlaardingse kamp.

Klik op sc Victoria’04 voor de laatste artikelen over de club.
Klik op sc Victoria’04 voor meer informatie over de club.