VianenFysio zorgt voor een verantwoorde rentree na een sportblessure

0
139

VianenFysio is dé praktijk voor het behandelen van je blessures. Robbert Bakker en Rick van Zanten zorgen ervoor dat je snel, maar vooral ook verantwoord weer op het veld staat. De begeleiding houdt pas op als je echt klaar bent voor je rentree.


HappyPoint_desinfectie
Daan van der Haar is een van de vele spelers uit de JO19-1 van Brederodes, die in de afgelopen seizoenen een gescheurde kruisband opliep. Hij kwam terecht bij Rick van Zanten van VianenFysio en is heel blij met de behandeling. “In mei 2019 heb ik mijn kruisband gescheurd en op 21 augustus zou ik worden geopereerd. In het voortraject zijn we al bezig geweest met het fit houden en optrainen van mijn spieren, zodat ik de operatie zo goed mogelijk uit zou komen. Een week na de ingreep heb ik me weer aangesloten bij VianenFysio. Het loopt echt top, werkt enorm goed. Afspraken zijn snel gemaakt, ik kan er vaak terecht en het is voor mij duidelijk wat ik kan en moet doen, ook thuis en in de sportschool.” Begin maart van dit jaar stond hij voor het eerst weer op het veld. “Een heerlijk gevoel.” Het is de bedoeling dat hij dit seizoen zijn rentree maakt.

De begeleiding houdt niet op als spelers klaar zijn om weer het veld op te gaan, legt Van Zanten uit. “Wij zijn bij Brederodes nauw betrokken op het veld, geven spelers hersteltraining en doen de warming-up van het eerste en tweede. We hebben de mogelijkheden om het hersteltraject op het veld af te maken, zodat een speler pas weer aansluit bij zijn team als hij daar echt klaar voor is. Zo zijn we wekelijks met een groep jongens bezig, die herstellen van een blessure. Ook spelers van andere clubs kunnen zich daarbij aansluiten.”

Kijk eens op vianenfysio.nl voor meer informatie!