Verslag VICTORIA’04-HBSS 

0
98
Victoria'04 HBSS

Een op het bot gemotiveerd HBSS begon zeer voortvarend aan de wedstrijd. 

HBSS wenste niet voor de derde keer op rij het kampioenschap te missen. Victoria’04 werd meteen in de verdediging gedrongen en moest in de 7de minuut toestaan, dat de Schiedamse formatie middels een fraai schot op 0-1 kwam. Gaande de wedstrijd wist Victoria’04 onder de druk van HBSS uit te komen en zocht waar mogelijk in de omschakeling de aanval. Jelle Blankestijn was tot twee keer toe dichtbij de gelijkmaker, doch zijn kopballen verdwenen naast het HBSS-doel. Het spel golfde over en weer en HBSS bleef voor het doel van Victoria’04 gevaarlijk. Na een half uur spelen verdubbelde HBSS de stand met een geplaatste kopbal: 0-2. Kort hierna kreeg Nailey Girigorie na een counter een beste mogelijkheid om de aansluitingstreffer te maken. De doelman van HBSS wist de Vlaardingse topscorer van dadendrang af te houden.

Na de pauze kwam Victoria’04 beter uit de startblokken. De thuisploeg kreeg steeds meer vat op het spel van HBSS, dat de voorsprong koesterde. De kampioensploeg hield echter het slot op de deur. Elke aanval van Victoria’04 werd tijdig opgevangen. Een kwartier voor tijd profiteerde Victoria’04 van een misverstand in de verdediging van HBSS. Jelle Blankestijn maakte dankbaar gebruik van de hem plotseling geboden ruimte en rondde van dichtbij koppend af: 1-2. In de spannende slotfase trachtte Victoria’04 de gelijkmaker te forceren door vol op de aanval te spelen. Maar zag geen kans om een winstpunt in huis te houden. 

HBSS de terechte kampioen en Victoria’04 houdt zicht op de nacompetitie met het bereiken van de derde plaats.

Doelpunt Victoria’04: Jelle Blankestijn (1-2).

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven, Bob Planken, Lars de Visser (70: Kars Martin), Michael Blok (46: Lars Kortleven)), Robbin Winsveen (Oscar Knecht), Colin Pleijsier, Jur de Visser (46: Rilgilio Ramsubagh), Jordi de Kimpe, Jelle Blankestijn, Nailey Girigorie.

Klik op sc Victoria’04 voor de laatste artikelen over de club.
Klik op sc Victoria’04 voor meer informatie over de club.