VC Vlissingen en Kapelle starten seizoen met gelijkspel

0
102

VC Vlissingen heeft haar eerste wedstrijd als ‘zaterdagclub’ gespeeld. In Kapelle werd gestart tegen de plaatselijke 3e klasser op een, naar mag zeker gezegd worden, voortreffelijke grasmat.

Met een nieuwe groep werd dus de start gemaakt in Kapelle. Na een aantal trainingen de eerste oefenpot. Thomas Ragut heeft als trainer de beschikking over een groot gedeelte van de oude “zaterdag-selectie” aangevuld met een aantal jongens van de oude “zondag-groep” en enkele nieuwe jongens. Uit de “zondag-groep” stapte keeper Karim ben Sellam, Mourad Azzanagui, Saïd Bouzambou, Renzo Roemeratoe en Milton Roemeratoe over. Van Zeelandia Middelburg kwamen Hamza Zariou en oudgedienden Ferry Alfons en Daniël Janssen over. Tevens pakte Hoessen Bouzambou zijn schoenen weer uit de kast en dendert Khalid el Hattach voorlopig weer over het veld.

Na 10 moeilijke minuten, de basiself waarin 3 spelers van vorig seizoen speelde, moest erg aan mekaar wennen, kwam de groep beter voor de dag. Dit resulteerde net voor de drinkpauze in een voorsprong van 0-1. Mourad Azzanagui was de man die de bal achter de doelman van Kapelle deponeerde. Na een dik half uur kwamen de onzen goed weg, een corner van Kapelle werd op de lat gekopt en de rebound werd knap verwerkt door onze doelman. Net voor rust was het toch raak voor de thuisploeg en dus werd de thee opgezocht met een 1-1 ruststand.

Na de rust 6 andere spelers, zodat vrijwel iedere aanwezige speler speeltijd kreeg, werd na een zeer goed lopende aanval in de 52e minuut de bal door Wilfred Vrede tegen de touwen gewerkt. Lan kon er niet van de voorsprong genoten worden, want nog geen 2 minuten later werd de bal in de achterhoede vanuit het niets in de voeten van een Kapelle-speler geschoten, die wist hier wel raad mee en de 2-2 stond op het bord.

Na een uur spelen werd het alsmaar donkerder, bliksemschichten werden zichtbaar, het begon te donderen en scheidsrechter Jan de Vos nam de enige juiste beslissing en beëindigde deze leuke pot voetbal..

Bron: VC Vlissingen

Vindt hier meer informatie over VC Vlissingen.
Lees hier andere artikelen over VC Vlissingen.