‘Unitasser in hart en nieren’ Jannus Deijkers van Huiskamer Hypotheken

Jannus Deijkers en zijn bedrijf Huiskamer Hypotheken zijn al een bekende naam in Etten-Leur. Huiskamer Hypotheken maakt van het kopen van je droomhuis een feestje. Met de uitgebreide sponsoring van Unitas’30 zijn Deijkers’ twee grote passies nu officieel aan elkaar verbonden.

Laagdrempelig, begrijpelijke taal, gastvrijheid en een faire prijs: dat is Huiskamer Hypotheken. ‘Verboden voor stropdassen’, is de leus, met een dikke knipoog. De klant moet begrijpen wat er gebeurt en welke stappen worden genomen. “Het persoonlijke contact van vroeger hebben wij in een modern jasje gestoken. We hebben een heel ruim aanbod, waardoor we altijd een passende hypotheek vinden voor onze klanten. Stap voor stap nemen wij de klant bij de hand totdat hij of zij de sleutel krijgt van zijn of haar nieuwe woning.”

Het concept slaat aan, de 39-jarige Jannus Deijkers heeft inmiddels vestigingen in Zeeuws-Vlaanderen, Moerdijk, Leeuwarden, Uden, Nijmegen en Etten-Leur. “Mijn rol als franchisegever is om te bewaken dat we onze kernwaarden blijven naleven. We maken het verschil op onze kantoren of bij de klant thuis aan de keukentafel.” Afspraken zijn snel digitaal gemaakt en de lijntjes zijn kort.

Sinds dit seizoen prijkt de naam Huiskamer Hypotheken op de reclameborden aan de lange zijde van het hoofdveld op sportpark De Lage Banken en op de hoofdtribune. Daarnaast sponsort Deijkers de jeugdteams van zijn twee zoontjes. “Ik ben een Unitasser in hart en nieren, voetbal hier zelf al sinds mijn vijfde. We wonen vlakbij het complex en ik ben er bijna dagelijks te vinden.” Hij ‘sponsort liever zijn lokale vereniging’, dan een grote, onpersoonlijke naam. Naast zijn werk is hij ook nog als vrijwilliger actief, bij Unitas’30 natuurlijk. “Ik ben selectiecoördinator van de JO19-1 en -2 en leider bij mijn oudste zoontje.”

Is je interesse gewekt? Neem dan zeker eens een kijkje op huiskamerhypotheken.nl

Meer informatie over Unitas’30 , klik hier.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Bij TVC Breda genieten ze nog even na

Of ze bij TVC Breda al een beetje bezig zijn met komend seizoen? Nou, eigenlijk niet. Want na het...

Ruben Kloet hard op weg naar promotie met Wolfaartsdijk

De 19-jarige Ruben Kloet is een verdedigende middenvelder bij VV Wolfaartsdijk, de club waar hij al sinds zijn vijfde...

Joël Antonio Videira van TEC Tiel: “Fit worden is prioriteit nummer één”

Vandaag spreken wij met Joël Antonio Videira, de verdediger van TEC Tiel. Afgelopen seizoen raakte Videira bij VVSB geblesseerd...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.