‘Unitasser in hart en nieren’ Jannus Deijkers van Huiskamer Hypotheken

0
170

Jannus Deijkers en zijn bedrijf Huiskamer Hypotheken zijn al een bekende naam in Etten-Leur. Huiskamer Hypotheken maakt van het kopen van je droomhuis een feestje. Met de uitgebreide sponsoring van Unitas’30 zijn Deijkers’ twee grote passies nu officieel aan elkaar verbonden.

Laagdrempelig, begrijpelijke taal, gastvrijheid en een faire prijs: dat is Huiskamer Hypotheken. ‘Verboden voor stropdassen’, is de leus, met een dikke knipoog. De klant moet begrijpen wat er gebeurt en welke stappen worden genomen. “Het persoonlijke contact van vroeger hebben wij in een modern jasje gestoken. We hebben een heel ruim aanbod, waardoor we altijd een passende hypotheek vinden voor onze klanten. Stap voor stap nemen wij de klant bij de hand totdat hij of zij de sleutel krijgt van zijn of haar nieuwe woning.”

Het concept slaat aan, de 39-jarige Jannus Deijkers heeft inmiddels vestigingen in Zeeuws-Vlaanderen, Moerdijk, Leeuwarden, Uden, Nijmegen en Etten-Leur. “Mijn rol als franchisegever is om te bewaken dat we onze kernwaarden blijven naleven. We maken het verschil op onze kantoren of bij de klant thuis aan de keukentafel.” Afspraken zijn snel digitaal gemaakt en de lijntjes zijn kort.

Sinds dit seizoen prijkt de naam Huiskamer Hypotheken op de reclameborden aan de lange zijde van het hoofdveld op sportpark De Lage Banken en op de hoofdtribune. Daarnaast sponsort Deijkers de jeugdteams van zijn twee zoontjes. “Ik ben een Unitasser in hart en nieren, voetbal hier zelf al sinds mijn vijfde. We wonen vlakbij het complex en ik ben er bijna dagelijks te vinden.” Hij ‘sponsort liever zijn lokale vereniging’, dan een grote, onpersoonlijke naam. Naast zijn werk is hij ook nog als vrijwilliger actief, bij Unitas’30 natuurlijk. “Ik ben selectiecoördinator van de JO19-1 en -2 en leider bij mijn oudste zoontje.”

Is je interesse gewekt? Neem dan zeker eens een kijkje op huiskamerhypotheken.nl

Meer informatie over Unitas’30 , klik hier.