Bristol neemt koppositie over

Bristol heeft de koppositie weer overgenomen van Mazzelstars nadat het vorige week nog hard onderuit ging in Zoetermeer. Door dit resultaat is de eredivisie zaalvoetbal weer binnen handbereik.

Het team van Hans Lauwen won in eigen huis met 5-3 De Roosendaalse meiden wisten dat uit een ander vaatje moest tappen om nog zich te houden op eventuele promotie. Bristol vr 1 had tegen Mazzelstars voor een iets verdedigend tactiek gekozen.  Hier had Mazzelstar al meer moeite mee dan vrijdag. Griffith Vaissaire  zorgde voor de 2-0 voorsprong,  maar Mazzelstars trok de teller weer vlot gelijk. Vlak voor rust kon toch nog de voorsprong worden bereikt.

De goed gevulde sporthal de Roos zag een zeer spannende 2e helft.  Verdedigend gingen de dames weer anders staan. Waar in de 1e helft in het midden nog wagenwijd open stond  was de speeltuin nu gesloten. Door een goed wegdraaiende Corina Luijks kwam de 3-2 op het bord. Een strafschop bracht de spanning weer terug. Met nog drie minuten op de klok was het rekenen of één punt genoeg was. Corina Luijks dacht hier anders over en haalde loeihard de trekker over 4-3. Mazzelstars ging nu met een extra veldspeelster proberen de gelijkmaker te maken. Door een gretige Bristol werd aan de zijlijn de bal veroverd. Opnieuw was het Luijks die haar derde in het doel schoot.

Een meer dan zeer verdiende overwinning tegen een zeer lastige goede ploeg. Bristol vr bedankt Jamie, Elsbeth en Elza van het tweede team. Aan Anisah en Fleur K de complimenten dat ze ondanks niet bij de selectie zaten toch aanwezig waren.

Bristol vr 1 bedankt Jamie, Elsbeth en Elza van het tweede team voor het meedoen. Aan Anisah Karahan en Fleur Kinderen de complimenten dat ze ondanks niet bij de selectie zaten toch aanwezig waren om hun teamgenoten te komen supporteren.

Meer informatie over Bristol vrouwen 1 vindt u hier.

Of lees hier een interview met speelster Wahiba Didi.

Foto: Luc van Leeuwe

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

WK-Praatjes: Marokko en Portugal zitten bij de laatste acht

De laatste achtste finales zijn gespeeld en daarmee zijn alle kwartfinales bekend. Vandaag kijken we terug naar de laatste...

Van Hooijdonk van Bavel is harde werker van beroep

Een harde werker, op en buiten het veld. Met een kwekerij in champignons weliswaar een andere tak van sport,...

Sv Smerdiek VR30+ heeft bijzondere manier om op te warmen

Vandaag gaan we in gesprek met Roxanne van Iwaarden van de vrouwen van SV Smerdiek. Roxanne is op haar...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.