Bristol neemt koppositie over

0
85

Bristol heeft de koppositie weer overgenomen van Mazzelstars nadat het vorige week nog hard onderuit ging in Zoetermeer. Door dit resultaat is de eredivisie zaalvoetbal weer binnen handbereik.

Het team van Hans Lauwen won in eigen huis met 5-3 De Roosendaalse meiden wisten dat uit een ander vaatje moest tappen om nog zich te houden op eventuele promotie. Bristol vr 1 had tegen Mazzelstars voor een iets verdedigend tactiek gekozen.  Hier had Mazzelstar al meer moeite mee dan vrijdag. Griffith Vaissaire  zorgde voor de 2-0 voorsprong,  maar Mazzelstars trok de teller weer vlot gelijk. Vlak voor rust kon toch nog de voorsprong worden bereikt.

De goed gevulde sporthal de Roos zag een zeer spannende 2e helft.  Verdedigend gingen de dames weer anders staan. Waar in de 1e helft in het midden nog wagenwijd open stond  was de speeltuin nu gesloten. Door een goed wegdraaiende Corina Luijks kwam de 3-2 op het bord. Een strafschop bracht de spanning weer terug. Met nog drie minuten op de klok was het rekenen of één punt genoeg was. Corina Luijks dacht hier anders over en haalde loeihard de trekker over 4-3. Mazzelstars ging nu met een extra veldspeelster proberen de gelijkmaker te maken. Door een gretige Bristol werd aan de zijlijn de bal veroverd. Opnieuw was het Luijks die haar derde in het doel schoot.

Een meer dan zeer verdiende overwinning tegen een zeer lastige goede ploeg. Bristol vr bedankt Jamie, Elsbeth en Elza van het tweede team. Aan Anisah en Fleur K de complimenten dat ze ondanks niet bij de selectie zaten toch aanwezig waren.

Bristol vr 1 bedankt Jamie, Elsbeth en Elza van het tweede team voor het meedoen. Aan Anisah Karahan en Fleur Kinderen de complimenten dat ze ondanks niet bij de selectie zaten toch aanwezig waren om hun teamgenoten te komen supporteren.

Meer informatie over Bristol vrouwen 1 vindt u hier.

Of lees hier een interview met speelster Wahiba Didi.