TWEEDE TRAINING MEIDEN VOETBALACADEMIE

Afgelopen zondag stond de tweede training op het programma van de Meiden Voetbalacademie. Op het complex van vv DESK werd er een prima training afgewerkt in een heerlijk nazomers zonnetje. 

In totaal zijn er 10 zeer getalenteerde meiden actief tijdens de trainingen. Afkomstig uit Kaatsheuvel, Drunen, De Moer, Dongen en Goirle. Sommige van hen komen ook al uit voor de KNVB. De training bestond uit een aantal circuitvormen, waaronder dribbelen i.c.m. kappen, een wegdraai oefening vanuit een pass en het uitspelen van twee tegen één. De traininig werd afgesloten met een één tegen één oefening. Over twee weken staat weer de volgende training gepland om 9.30 bij vv DESK. In totaal staan er nog 6 trainingen op het programma in november, december en januari.

Aandachtig toeschouwer was Irma de Witte, oud-hoofdtrainster van SteDoCo Vrouwen. Tegenwoordig is ze actief bij de Meiden Academie van de club uit Hoornaar. Na afloop hadden we een prettig gesprek over de insteek van de trainingen en hoe we in de toekomst eventueel samen kunnen werken. Dit allemaal met maar één gedachte: Het aan kunnen bieden van trainingen aan meiden die de drive hebben om zich te willen ontwikkelen en beter willen worden op tactisch, technisch, mentaal en motorisch vlak.

In maart 2020 starten nieuwe sessies met trainingen alleen voor meiden! Het niveau maakt niet uit, zolang je er plezier erin hebt en het leuk vindt om extra voetbaltraining te krijgen.
De meiden zullen uiteindelijk opgedeeld worden in groepen op basis leeftijd en niveau. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau de trainingen volgen.

Ben je nieuwsgierig en wil je kijken hoe het eraan toe gaat? Dan ben je altijd van harte welkom!
Voor meer informatie over de nieuwe trainingen die in maart gaan starten kan je per mail of telefonisch contact opnemen:

meiden@voetbalschoolrivierenland.nl

06-53363678

Of zie de website: www.meiden-voetbalacademie.nl

Nigel Branderhorst
Eigenaar Voetbalschool Rivierenland/Meiden Voetbalacademie

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

SV Baarn fabriek blijft maar groeien

De grootste voetbalvereniging uit Baarn is groen en wit van kleur. Dat is mede te danken aan het feit...

Beesd en Rhelico op weg naar eenwording

VV Beesd en Rhelico sturen aan op een fusie. Eind november ondertekenden de besturen van de verenigingen de intentieovereenkomst...

Vlijmense Boys JO19 is een echte vriendengroep onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen

Onder leiding van Jan van Andel en Johan van Bijnen speelt de JO19 in de tweede klasse. Het team...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.