Transfertalk met Arvin de Witte

0
286

Arvin de Witte (29) zal vanaf komend seizoen te zien zijn in het tenue van v.v. WHS. Hij zal over komen van RKSV Halsteren.

 

Arvin begon op zijn vierde met voetballen bij v.v. WHS. Hier heeft hij op dit huidige seizoen na altijd al gespeeld. Hij maakte op zijn zeventiende zijn debuut in de hoofdmacht.

Zijn terugkeer op het vertrouwde nest kwam door een belangrijke reden. ‘’Ik wil vooral meer tijd hebben voor mijn gezin. Drie keer in de week trainen en op zondag een wedstrijd stond me in de weg om nog een jaar door te gaan. Vooral de uitwedstrijden, waar je de hele dag weg bent.’’

Arvin kijkt terug op een korte maar leerzame periode. ‘’De overstap van derde klasse naar de hoofdklasse is erg groot. Het was aan het begin ook even wennen. Ik heb voor mezelf laten zien dat ik het niveau ook aan kan. Helaas heb ik dit echter wel te weinig in de wedstrijden kunnen laten zien. Het is dan ook jammer dat het seizoen vroegtijdig is afgelopen door Covid-19. Ik had graag nog wat meer willen laten zien.’’’

Bij v.v. WHS wil Arvin zijn medespelers met behulp van zijn ervaring kunnen helpen. ‘’Ik wil weer belangrijk zijn in aanvallend opzicht, dus veel goals maken en assists geven. Tevens hoop ik dat ik de jonge groep nog diverse dingen kan bijbrengen.”

Toch zal Arvin de intensiteit die het niveau bij RKSV Halsteren met zich meebracht wel gaan missen. Uiteraard heeft hij enorm veel zin in het komende seizoen. ‘’Hopelijk halen we weer een periode, maar de doelstelling moet zeker de top 5 zijn!’’

Klik hier voor een ander artikel.

Klik hier voor meer informatie over v.v. WHS.

Klik hier voor meer informatie over R.K.S.V. Halsteren.