Trainer Jo-Annes de Bat: “Er komt steeds meer voetbal in de JO11-1 van SSV’65”

0
453
Jo-Annes de Bat- SSV'65

Jo-Annes de Bat is in zijn voetbalcarrière actief geweest als speler, KNVB-scheidsrechter en trainer. Als voetballer begon hij bij VV Krabbendijke. Momenteel is de 42-jarige gestopt als speler en is hij actief als jeugdtrainer bij de JO-11 van SSV’65. Dit elftal maakt een mooie ontwikkeling door en de Bat hoopt de spelers nog lang te mogen helpen in hun ontwikkeling.

Even voorstellen
De Bat is woonachtig in Kloetinge, maar zijn oudste zoon begon met voetballen bij SSV’65. Toen zijn middelste zoon Tim zes jaar geleden begon met voetballen bij SSV’65 is de Bat hier begonnen als jeugdtrainer. “Vroeger heb ik zelf wel eens tegen SSV’65 gevoetbald en ik heb ze wel eens gefloten. Verder kwam ik er als wethouder van 2010 tot 2015 geregeld. De club is erg gezellig en net altijd een beetje rommelig. De mensen zijn er erg toegewijd en niets is er te veel.”

Trainer JO11-1
Momenteel is de Bat trainer van de JO11-1 van SSV. Uit dit elftal zijn vorig seizoen een aantal jongens naar JVOZ gegaan en momenteel zijn er veel nieuwe jongens ingepast. De competitie van de ploeg bestaat uit vier kwarten, waarbij telkens kan worden gekeken of het niveau past.

Ambities
“Met het team zijn we ook dit seizoen weer enorm gegroeid. Er komt steeds meer voetbal in de ploeg en het is leuk om iedereen daarin mee te nemen. Ook de jongens die minder lang op voetbal zitten en nog het een en ander moeten leren. Ik hoop nog zo lang mogelijk mee te gaan met dit team, als Tim dat leuk blijft vinden natuurlijk.”

Klik op SSV’65 voor de laatste artikelen over de club.
Klik op SSV’65 voor meer informatie over de club.