TOGB onderuit tegen OVV

0
116

Op zaterdag 18 september voetbalde O.V.V. de derde en laatste poule wedstrijd van het bekertoernooi in Berkel en Rodenrijs tegen TOGB.

De eerste 20 minuten van de wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de O.V.V. helft. TOGB had in die fase het betere van het spel, combineerde ook goed, maar noteerde geen enkele doelrijpe kans. O.V.V. kwam er af en toe gevaarlijk uit, maar dit leidde ook niet echt tot gevaarlijke situaties voor het doel van de thuisploeg. Toch kwam O.V.V. vlak voor rust op voorsprong. Jules Kroef haalde vanaf 20 meter verwoestend uit en de bal verdween schitterend in de winkelhaak. 0 – 1. 5 minuten na rust werd de stand gelijkgetrokken door TOGB.

Door een misverstand in de O.V.V. defensie veroorzaakte keeper Bennie van der Meer nood gedwongen een strafschop. TOGB wist wel raad met dit buitenkansje 1 -1. Vanaf de aftrap kwam O.V.V. wederom op voorsprong. Na goed doorzetten van Andre Breinburg, tikte Rowan Bronwasser de voorzet van zijn team speler feilloos binnen 1 – 2. O.V.V. werd na de voorsprong de betere ploeg, en kreeg ook diverse kansen de voorsprong te vergroten. Het was echter TOGB, die een uitval tot een doelpunt promoveerde en de onverwachte gelijkmaker noteerde 2 – 2. Toch stapte O.V.V. terecht als winnaar van het veld. 5 minuten voor tijd scoorde Bob Bahnert de beslissende 2 – 3 na een bekeken pass van Jules Kroef. Na de 3 bekerwedstrijden gaat de focus volledig op de competitie, waarin O.V.V. start met een thuis wedstrijd tegen RIJNMOND HOOGVLIET SPORT. Zaterdag 25 september aanvang 14.30 uur Sport Park O.V.V.