Toch weer een Derby voor SSC’55!

7 december gaat SSC’55 Berkdijk bestrijden. De krijgers uit de vorige eeuw staan niet meer tussen de kalklijnen. Geroemd en gevreesd door de stijl van spelen. Ze stonden altijd hun mannetje. Acteerden jaren in de hoogste, klassen van het zondag amateurvoetbal.

Eén van de uitblinkers was Theo Netten, hij zou eigenlijk een standbeeld moeten krijgen in Kaatsheuvel Zuid. Zou Theo in deze eeuw gespeeld hebben, dan zou hij een dik betaalde profvoetballer zijn. Ook Nico Donders was een getalenteerde speler. Niet de allergrootste, maar hij had maar een halve kans nodig, en de bal lag in het net. Berkdijk heeft ook jaren een zeer betrouwbare doelman gehad. Dennis Netten was zeer moeilijk te passeren. Een groot talent in de regio, werd door Kozakken Boys opgemerkt, en naar Werkendam gehaald. Waar hij diverse jaren met verve zijn doel verdedigde.

De rood zwarten, hebben tegen de geel blauwen vele jaren, pittige duels uit gevochten op de Eikendijk en de Kegelaar.  Vele duizenden voetbal liefhebbers bezochten deze enerverende wedstrijden. Maar de glorie jaren zijn voorbij gevlogen. De van Wanrooijen, Nettens, en Verduijnen zijn van het toneel verdwenen.

Dennis van der Pennen voormalig speler van Dordrecht, RKC en Desk, ook nog enige jaren bij SSC’55 gevoetbald, is de leider van het elftal dat 7 december af reist naar de Vrijhoeve. Ongetwijfeld zal alles aangewend worden om de punten mee naar Kaatsheuvel te nemen. Aan SSC’55 de taak om hoe dan ook dat te verhinderen. Om mee te doen voor promotie zullen de punten, in de Vrijhoeve moeten blijven, niet 1 maar alle 3. Nigel Branderhorst zal de spelersgroep op scherp moeten zetten, om de club uit kaatsheuvel zuid, zonder punten huiswaarts te laten gaan!!!

Wij hopen dat het een echte Derby wordt,
Tot ziens op het Sportpark van Wijlen SSC’55

Bron: SSC’55

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

In gesprek met de dames 1 van sv MEC’07

Vandaag spreken we met de dames 1 van sv MEC’07. Dit team gevuld met unieke speelsters is erg hecht...

Glenn den Uijl: tweede seizoen als assistent-trainer bij TOGB

Glenn den Uijl is oud-speler van onder andere sc Heerenveen, Feyenoord en TOGB. Bij laatstgenoemde club heeft Glenn den...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.