Super Sunday met RWB tegen v.v. Raamsdonk

Super Sunday in het voetbal is de zondag dat er meerdere topwedstrijden in dezelfde klasse worden gespeeld. RWB – Raamsdonk is zo’n wedstrijd die hierbij hoort.

Hier is wel een vertekend beeld bij de huidige stand, want als Raamsdonk de inhaalwedstrijd wint staan ze gewoon op de 4e plaats. Naast RWB – Raamsdonk staat er ook Blauw Wit’81 tegen Waspik op het programma. Ook hier is het zo dat de stand enigsinds vertekend, wat hier is het zo dat als Blauw Wit ’81 de inhaalwedstrijd zou winnen ze Waspik van de 2e plaats stoten. Door deze wedstrijden kan de stand in de 4e klasse C zomaar een andere kant op gaan, een echte Super Sunday dus.

Uit tegen Terheijden, de nummer laatst van de stand, speelde RWB geen gemakkelijke wedstrijd. Na de openingsgoal van Alex Huijps, die de laatste wedstrijden goed in vorm is, kwam RWB na een half uur spelen op 0-1. Een goal die door RWB zelf teniet gedaan werd doordat de bal na een vrije trap via een RWB-hoofd het doel in zeilde. Bij rust was het met 1-1 dus gelijk en moest RWB in de tweede helft weer opnieuw beginnen. Na een uur spelen besliste RWB in 10 minuten de wedstrijd in zijn voordeel. De nieuwe voorsprong kwam voort uit een hoekschop waarbij Serhan Eyupoglu de beste kopper bleek.

Daarna bepaalde Kevin Remie in 4 minuten de wedstrijd definitief en bewees ook hij in goede vorm te zijn. De eindstand van 2-4 werd een feit door een benutte penalty van Terheijden maar dat bracht de overwinning van RWB niet meer in gevaar.

Zondag 3 november dus super Sunday waarbij RWB als koploper de stijd aantekent tegen Raamsdonk.

Bron: v.v. R.W.B.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.