SSS VR-1 bekert verder

0
72

De wedstrijd tussen de dames van SSS en RCL werd al vroeg beslist. Na 19 minuten stond het scorebord al op 3-0. De speelsters van RCL deden er ook weinig aan om nog terug te komen.

Na rust veranderde het spelbeeld wel en kreeg de ploeg uit Leiderdorp wat kansen. Maar wat de uitploeg naliet deden de dames van SSS uitstekend. De rood-zwarten gaf de tegenstander een lesje effectiviteit in de tweede helft.  Wederom werden er drie goals gemaakt door SSS en zo stond na 90 minuten 6-0 op het bord. SSS bekert nu dus een ronde verder.

SSS begon dus goed aan de wedstrijd, in de 10e minuut werd Stephanie Valk weggestuurd en zij maakte koelbloedig de 1-0. Nog geen vier minuten later ging wederom Stephanie Valk ervandoor met de bal en zij was niet zelfzuchtig. Met een simpele breedtepass zette zij Rosalie Hoogerwerf voor de keeper, 2-0. RCL wist niet wat het overkwam en SSS schroefde het tempo nog even extra op. Dit resulteerde in een mooie aanval die begon bij Chelsea Disseldorp, zij gaf voor op Rosalie Hoogerwerf en die schoof de bal achter keepster Cynthia Roeleveld. Na deze goal nam SSS weer wat gas terug en ging de ploeg met een 3-0 voorsprong de rust in.

De tweede helft resulteerde dit ook in wat kleine kansjes voor RCL. Echter was het SSS dat de controle weer oppakte. Dit zorgde voor de mooiste goal van de dag, Linda Kruithof lobte van afstand over de doelvrouw heen.

In de 82e minuut mocht Rosalie tekenen voor haar hattrick na een mooie pass van Demi van der Heiden. Net voor tijd maakte Linda Kruithof de 6-0 en dat was ook meteen de eindstand.

Uiteindelijk werd het dus een gemakkelijke middag voor de vrouwen van SSS in een wedstrijd die eigenlijk al na 19 minuten was beslist.