Sliedrecht sluit jaar af als koploper

Afgelopen weekend won Sliedrecht verdiend van Montfoort. Het was een spannende maar een goede wedstrijd, maar dat kan soms ook vermakelijk zijn. De laatste competitiewedstrijd van dit jaar zorgden ervoor dat Montfoort naar plek vijf afdwaalden.

Sliedrecht begon goed aan de wedstrijd en had al binnen vijf minuten op een 3-0 voorsprong kunnen staan. Het bleef in die fase bij een doelpunt, die wel van ongekende klasse was. Een snelle aanval via Hakan Tokul bracht de bal bij de opgekomen Roy van ’t Hoog, die een voorzet op maat gaf aan Dennis Verhoef. Met een harde kopstoot liet de spits in de 3e minuut al de 1-0 aantekenen. In het verloop van de eerste helft gaf Sliedrecht weinig weg. De ploeg ging wel de lange bal spelen, maar de sterke verdediging af niks weg tegen de sterke voorhoede van Montfoort.

In het tweede helft kwam kreeg Sliedrecht een paar goede kansen maar was lukte het de ploeg niet om de beslissende 2-0 te maken. Het spel was goed en de druk ook, maar door het missen van de kansen bleef de wedstrijd spannend en bleef Montfoort hoop houden. Montfoort werd eigenlijk alleen gevaarlijk door standaardsituaties. Vlak voor tijd kreeg de ploeg nog een vrije trap, maar de werd op de vuisten van de keeper geschoten. Het bleef dus 1-0. Door deze overwinning gaat Sliedrecht overwinteren als koploper in de 1e klasse C, met één punt voorsprong op naaste belager Sportlust’46 en vervolgens al zes punten op Heerjansdam en Nieuw-Lekkerland. Het lijkt dus een titelstrijd te worden tussen deze twee ploegen.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Club van de Week-Rick Wijntje hoopt volgend seizoen de verwachtingen van GOZ waar te maken

De 23-jarige aanvaller Rick Wijntje maakte aan het begin van dit seizoen een transfer van SHO naar GOZ. Zijn...

Drie nieuwe aanwinsten voor VV Rhoon

Levi Koster keert terug, Tom den Boer en Henk Meijers komen naar Rhoon De 17 jarige talentvolle 2-benige buitenspeler Levi...

Jan Lindhout van WSV Well hoopt op de nacompetitie

Vandaag spreken wij met Jan Lindhout, de 27-jarige linksbuiten van WSV Well. Jan debuteerde op zijn zestiende al in...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.