Sliedrecht loopt uit op concurrenten

Sliedrecht blijft doorgaan met winnen in de Eerste klasse. Nadat de periodetitel vorige week was binnengehaald, was de ploeg ditmaal te sterk voor S.V.L. De mannen van Sliedrecht wonnen met 1-4 in Langbroek.

De uitploeg liet al in het begin van de wedstrijd zien waarvoor ze kwamen. Na een kwartier tijd stond er al 0-2 op het scorebord. Na tien minuten was het Roy van ’t Hoog die met een mooie rush vanaf de middenlijn beheerst de 0-1 binnenschoot. Vijf minuten later was het Danny van Laarhoven die van randje zestien de 0-2 binnenschoot.

Na rust was het S.V.L. dat beter uit de kleedkamer kwam en dat resulteerde ook de 1-2. Na 51 minuten spelen was het Selçuk Albayrak die prachtig uithaalde en er hem erg goed in de goal zag vliegen. De spanning leek dus terug in de wedstrijd, maar na twee minuten werd de 1-3 alweer gescoord. Hakan Tokul stond helemaal vrij en kon binnenschieten. S.V.L. gaf niet op en bleef goed spelen. Het lukte de ploeg alleen niet om een doelpunt te maken, ze waren net niet nauwkeurig genoeg. In de 80e minuut maakte Sliedrecht aan alle onzekerheid een eind, Hakan Tokul schoot via de binnenkant van de paal de 1-4 binnen.

Voor Sliedrecht werd de winst nog beter, want de concurrenten Montfoort en Sportlust’46 morsten punten, waardoor de ploeg nu drie punten los staat op Nieuw-Lekkerland. Zaterdag speelt de ploeg thuis tegen Oranje Wit. S.V.L. is door het verliest naar plek acht verhuist. De ploeg speelt zaterdag een uitwedstrijd tegen Almkerk.

 

 

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Bij TVC Breda genieten ze nog even na

Of ze bij TVC Breda al een beetje bezig zijn met komend seizoen? Nou, eigenlijk niet. Want na het...

Ruben Kloet hard op weg naar promotie met Wolfaartsdijk

De 19-jarige Ruben Kloet is een verdedigende middenvelder bij VV Wolfaartsdijk, de club waar hij al sinds zijn vijfde...

Joël Antonio Videira van TEC Tiel: “Fit worden is prioriteit nummer één”

Vandaag spreken wij met Joël Antonio Videira, de verdediger van TEC Tiel. Afgelopen seizoen raakte Videira bij VVSB geblesseerd...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.