Slagerij Traiteur van der Wegen de BBQ Specialist van West-Brabant

0
110

Slager Erik Nuijten heeft zich samen met zijn vrouw en hun team sinds augustus 2018 geprofileerd als dé barbecuespecialist van WestBrabant. Ze namen in dat jaar Slagerij Traiteur van der Wegen over.

 

Van diverse spiesen tot grote stukken pulled pork en van Picanha tot dry aged vlees dat zes weken gerijpt is: met hun ruime en bijzondere assortiment vlees worden ze graag bezocht door vele barbecuefans. Op de website www.slagerijvanderwegen.nl vind je de speciale barbecuevleespakketten “Populair” en “Superieur”, die zowel uitsluitend als een vleespakket, maar ook geheel verzorgd kunnen worden besteld. Elke dag staat de keukenbrigade klaar om klanten naast heerlijk barbecuevlees te voorzien van onder andere verschillende verse salades, sausjes, vers stokbrood en zacht kruidenboter. Alles dagvers en huisgemaakt.

Voor feestjes en partijen biedt Slagerij Traiteur van der Wegen demogelijkheid tot een geheel verzorgde barbecue, inclusief een barbecuespecialist die voor u komt bakken op een meegebrachte OFYR. Dat is een ronde barbecue van ruw staal met een robuuste uitstraling, die buiten koken tot een waar avontuur maakt. De barbecuespecialist laat u en uw gezelschap graag nieuwe smaken proeven. Heeft u al een OFYR en wilt u graag zelf voor uw vrienden en familie uw kook- en bakkunsten tonen? Dan kunt u bij Slagerij Traiteur van der Wegen ook een workshop volgen.

U leert tijdens deze workshop allerlei barbecuetechnieken en handigheidjes om een heerlijk menu te maken. Uiteraard is deze workshop ook geschikt voor mensen die een andere barbecue in hun bezit hebben. Tijdens de workshop worden er gezamenlijk allerlei gerechten voor en op de barbecue gemaakt, die “de cursisten” onder het genot van een drankje vervolgens lekker zelf mogen opeten. Meer informatie en beschikbare workshopdata zijn te vinden op www.slagerijvanderwegen.nl

Klik hier voor de volledige krant van Roosendaal.