SHO speelt restant tegen Die Haghe

0
88

Die Haghe – SHO was al de tweede speelronde van de competitie. Aankomende zaterdag wordt het restant van deze wedstijd gespeeld. Na 80 minuten moest namelijk de scheidsrechter Xander Stoffer de wedstrijd staken, vanwege een blessure.

Die Haghe – SHO was dus al een wedstrijd vroeg in de competitie. Aankomende zaterdag wordt het restant van deze wedstijd gespeeld. Na 80 minuten moest namelijk de scheidsrechter van dienst, Xander Stoffer de wedstrijd staken, vanwege een blessure.

Om even terug te blikken op de wedstrijd die 80 minuten duurden, SHO was de betere ploeg. Vrijwel de gehele wedstrijd domineerde de ploeg op het middenveld. De ploeg uit Oud-Beijerland liet zien dat ze ervaren waren, maar dat bleef wel uit in de score, want Die Haghe verdedigde uitstekend. De enige kans voor de thuisploeg was een counter, die uiteindelijk van de lijn werd gehaald.

De tweede helft was duidelijk weer voor SHO. De ploeg bleef de druk opvoeren, en daarom ontstonden er soms hachelijke situaties, maar een goal werd er niet gemaakt. Bij een aanval in de 80e minuut ging het mis. De scheidsrechter werd omvergelopen door een speler van SHO, en viel gelijk op de grond. Het verzorgen duurde lang en hij bleek niet verder te kunnen vanwege een knieblessure. Voor Die Haghe kwam het misschien wel goed uit, want SHO was de bovenliggende partij en drong aan. Ze wisten in ieder geval dat er in de 1e klasse meer van je wordt verwacht dan in de 2e klasse.

Het restant van de wedstrijd Die Haghe – SHO wordt zaterdag 10 november om 14.30 gespeeld met een 0-0 stand.