SEOLTO 1 verwelkomt dertien ‘nieuwe’ gezichten in de selectie

0
558

Het is wellicht een tijdje stil geweest rondom onze club, maar onze Technische Commissie heeft zeker niet stil gezeten! Het zal komend seizoen voor hoofdtrainer Frans Ceton wellicht een behoorlijke puzzel worden, om tot de ideale basis-elf te komen, daar er maar liefst 13 (!) spelers, aan de toch al zo talentvolle groep, toegevoegd worden.

Allereerst kunnen we melden dat er vijf spelers overgeheveld worden vanuit de JO19 naar de selectie. Goed genoeg is oud genoeg noemen we dat. En dan horen we u denken: “Huh wat? Selectie? Er is toch alleen een 1e elftal?”  Nee… vanaf komend seizoen gaat SEOLTO weer terug naar de basis van twee selectieteams, zodat de doorstroming van talent via onze jeugd naar de selectie gewaarborgd blijft. Daarnaast zijn er maar liefst acht ‘nieuwe’ spelers die volgend seizoen hun oude clubkleuren vervangen voor ons mooie oranje tricot. De volgende namen kunnen we u alvast prijs geven:

Joshua Broeders (28)
Speelde natuurlijk al jaren bij SEOLTO, maar kreeg na 1 seizoen bij de buren wellicht heimwee? En dus mogen we de ‘vader in spe’ volgend seizoen weer verwelkomen, fijn om je terug te hebben Jos!

Sebastian Stoop (26)
Zeg je Joshua, zeg je Sebastian. Ook de lange aanvaller zocht zijn heil een jaar bij de buren, maar kwam erachter dat het gras daar toch niet groener is. Welkom terug ook Sebas!

Tom Wijne (28)
En om de groep compleet te maken, is er natuurlijk altijd Tom Wijne. De ervaren buitenspeler kan natuurlijk als zijn twee maatjes terugkomen niet achterblijven. Ook Tom heetten we wederom van harte welkom terug!

Danny Oomen (29)
De grootste verrassing, is toch wel de naam van Danny Oomen. De creatieve spelbepaler speelde jaaaaren voor zijn jeugdliefde v.v. Virtus maar heeft nu voor een avontuur bij SEOLTO gekozen. We kunnen niks anders zeggen dan “Welkom en heel veel plezier Danny!”.

Peter van Wingerden (33)
Ook zeker geen onbekende uit de regio. De boomlange verdediger speelde jaren voor SEOLTO‘ rivaal v.v. Klundert, maar heeft voor komend seizoen ook gekozen voor een avontuur bij onze mooie club. Met zijn ervaring en drive kunnen we niet anders concluderen dat ook Peter een zeer welkome versterking zal zijn.

Terence Bakker (28)
Ook Terence is voor velen in Zevenbergen geen onbekende. De ervaren sterke speler komt over van DHV en kan met zijn kracht en inzet een enorme impuls zijn voor onze selectie. We heetten dus ook Terence van harte welkom!

Jeffrey Bakx (21)
Ook ex-SEOLTO jeugdspeler Jeffrey komt over van DHV en de rappe buitenspeler is voor SEOLTO in het verleden al een paar keer een enorme plaaggeest gebleken. We zijn dan ook zeer tevreden over het feit dat hij komend seizoen weer terug is, om in onze clubkleuren te komen schitteren.

Tom Kerkhoff (27)
Tot slot mogen we ‘verloren zoon’ Tom verwelkomen. Na een aantal jaartjes zonder voetbal en zelfs een tijdelijk verblijf in Cuba, heeft Tom zijn handschoenen weer uit de kast gehaald en sluit hij weer aan bij de selectie. We zijn ook zeer verheugd met zijn terugkeer en wensen Tom veel succes toe.

Zoals u ziet, komt er het nodige voetbalgeweld bij en zodoende kunnen we niets anders doen dan concluderen dat onze TC fantastisch werk heeft geleverd om deze spelers te overtuigen om voor onze mooie club te komen spelen. We wensen nogmaals alle spelers veel succes maar bovenal heel veel voetbalplezier toe. Wie weet tot wat voor moois deze ‘nieuwelingen’, in combinatie met onze toch al zo talentvolle en sterke selectie, in staat zijn!?

Klik hier voor meer informatie over SEOLTO.

Voor een ander artikel over SEOLTO, klik hier.