Selectie R.W.B. start de training weer op

Traditiegetrouw lekken er in het weekend, voorafgaand aan de corona persconferentie van het kabinet, al een aantal maatregelen uit naar de pers. Zo het er nu naar uit ziet blijft de avondklok voorlopig gehandhaafd tot 30 maart en zijn er geen mogelijkheden om op dit moment versoepelingen door te voeren. Bij versoepelingen die mogelijk eind maart in zouden kunnen gaan staat ook het buiten sporten van mensen voor alle leeftijden hoog op het verlanglijstje.

HappyPoint_desinfectie

De selectie van RWB startte donderdag 5 maart weer met de training. Voorlopig mogen jongens en meisjes tot 27 jaar in teamverband sporten. Jongens en meisjes van 27 jaar en ouder trainden apart. Deze groep mag buiten sporten, maar in groepjes van twee en op anderhalve meter.

De komende weken zal er bij RWB op deze manier getraind dienen te worden met het perspectief dat er na 30 maart weer met volledige teams getraind kan worden. Vooruitdenkend zou dit betekenen dat in april opgetraind kan worden zodat iedereen wedstrijdfit wordt. Hopelijk kunnen dan ook langzaam vriendschappelijke wedstrijdjes (met of zonder publiek?) gespeeld worden.

Mei en juni zouden dan in het teken van de Regio Cup kunnen staan, waarbij 27 juni voorlopig is aangemerkt als de datum dat de laatste wedstrijden hiervan gespeeld worden. Na deze datum gaan de grasvelden vervolgens in onderhoud. Dit laatste deel van dit persbericht is een inschatting van de schrijver, niet gebaseerd op feiten maar meer gebaseerd op wat we met alle voetballers en supporters graag zouden willen. Want oh wat verlangen we weer naar het moment dat de bal weer gaat rollen.

Bron & foto: RWB

Voor meer artikelen over RWB klik hier

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Chris Tolman gaat vierde seizoen in met sv DSO 3

Vandaag spreken we met Chris Tolman, de 27-jarige voetballer van sv DSO 3. Chris Tolman speelde vroeger in de...

In gesprek met Boris en Lorenzo van Creating Legends Academy

Vandaag zijn we in gesprek met de 47-jarige Boris Knebel en de 32-jarige Lorenzo Philippi. De twee heren zijn...

John van Leeuwen heeft zin in nieuwe klus bij FIOS

Of John van Leeuwen zin heeft in zijn nieuwe klus als hoofdtrainer van FIOS? Reken maar! De Rotterdammer neemt...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.