RWB start bekertoernooi met winst

Na het spelen van de Waalwijk Cup en een met 7-0 gewonnen oefenwedstrijd op dinsdag 30 augustus stond zaterdag 3 september voor RWB de eerste officiële KNVB-wedstrijd op het programma. Deze eerste wedstrijd speelde RWB in Drunen voor de beker tegen FC Drunen-1 Zat.

FC Drunen had er voor gekozen om de verdediging extra te versterken en speelde voornamelijk op de eigen helft. Behalve als het een aanval van RWB kon onderscheppen, dan kwam FC Drunen er razendsnel uit en waren daarmee bij tijd en wijlen ook nog gevaarlijk. Zeker in het eerste half uur speelde RWB in een te laag tempo, kreeg wel wat kleine kansjes maar had door het te lage tempo vooral moeite om door het verdedigingsblok van FC Drunen te voetballen. Net voor rust wist RWB toch nog twee keer het net te raken. De 0-1 was van de voet van Kevin Remie en meteen daarna was het Brent van Look die de 0-2 produceerde.

Net na rust kwam FC Drunen-1 Zat terug in de wedstrijd door 1-2 te scoren. RWB kreeg echter steeds meer de overhand en had FC Drunen steeds meer moeite met de conditie. Gevolg was steeds vaker geblesseerde spelers en meerdere krampverschijnselen. Tussen de bedrijven door kopte Bob Janssen de 1-3 binnen en bepaalde Zico Kemmeren de eindstand op 1-4.

In de andere wedstrijd van deze bekerpoule won NEO’25 met 2-1 van SSC’55. Zaterdag 10 september wordt in de wedstrijd RWBNEO’25 bepaald wie de leiding neemt in deze poule. De wedstrijd tussen de buren op Sportpark De Gaard wordt gespeeld bij RWB en begint om 14.30 uur.

Klik op RWB voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RWB voor meer informatie over de club.

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Pjotr Sanders: de sportverzorger van VVGZ

Pjotr Sanders is 32 jaar en werkt in het dagelijks leven als docent aardrijkskunde op het Heer Bokel College....

Keeper Gino van Luijn begint aan nieuw avontuur bij Delta Sports ’95

Vandaag gaan we in gesprek met doelman Gino van Luijn. Gino is keeper bij Delta sports ’95.  We hebben...

Jacco Vink van Fortuna Be Quick heeft het naar zijn zin

Vandaag gaan we in gesprek met Jacco Vink. De 22-jarige middenvelder speelt al sinds zijn vijfde voetbal. Zijn carrière...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.