RVVH wint oefenwedstrijd van VELO

0
170

Afgelopen dinsdagavond wist de hoofdmacht van RVVH na een afzegging van VOC toch nog een oefenpartner te vinden. Uit Wateringen kwam VELO op bezoek aan de Sportlaan.

RVVH begon meteen na de aftrap met druk zetten op de tegenstander. Dit resulteerde al bijna in een vroege voorsprong. Eerst haalde Jordy van Dam de trekker over en nog geen minuut later miste Sanzio Dieterich voor de doellijn, Stevie Soares kreeg daarna de bal ook niet het doel in. Na 13 minuten probeerde Remco Buist uit de draai de keeper te verrassen met een hard schot, maar dit leverde niet de treffer op voor de boys. Enkele minuten later nam RVVH dan toch de leiding. Laurens de Witte die niet zelfzuchtig was, gaf een Stevie Soares een simpel tikje om de 1-0 binnen de touwen te werken. RVVH nam dankzij keeper Danny Spelde de voorsprong mee de rust in, met drie mooie reddingen hield hij het RVVH doel schoon.

In de tweede helft kwamen er weer de nodige wissels in. Het scorebord tikte binnen 53 minuten dan ook de 2-0 aan, Stevie Soares trok de bal voor het doel langs en Remco Buist gaf het laatste zetje om de voorsprong uit de breiden. Na ruim een uur spelen gaf  Gino Stolk een fraaie voorzet op Sanzio Dieterich die meteen de bal de touwen injaagde. In het laatste kwartier speelde Patrick Lopes da Veiga Martins een belangrijke rol bij de score. Met een prima steekbal bediende hij Sanzio Dieterich voor de 4-0. Vlak voor het einde nam Patrick Lopes zelf de 5-0 op zich, na een misser van Gino Stolk verdween de bal toch het doel in.

De boys bezorgden de gasten, met een 5-0 overwinning, dus een forse nederlaag.

Basisopstelling: Spelde, Eggers, Steketee, Dragon, El Koubai, van Dam, Merencia, de Witte, Buist, Soares, Dieterich. Wisselspelers waren Boers, Vugt, Stolk, Lopes da Veiga Martins, Nijgh en Ajarai.

Komende zaterdag neemt RVVH het om half drie thuis op tegen CWO.

Door: Arie Verveer
Bron: RVVH.
Klik hier voor meer artikelen over RVVH.