RVVH geraakt steeds meer in zwaar weer

0
288
RVVH - Smitshoek

RVVH verloor ook de derby tegen Smitshoek met minimaal verschil. Ondanks de 1-0 voorsprong bij de rust eindigde de wedstrijd in 1-2 voor de oranjehemden uit Smitshoek. Daarmee wordt de positie op de ranglijst voor de Ridderkerkers er niet beter op en dreigt de aansluiting met de veilige plaatsen steeds groter te worden.

RVVH en Smitshoek schotelden het behoorlijk opgekomen publiek een redelijk gelijk opgaande eerste helft voor. De thuisploeg wist daarin al na vijf minuten te scoren toen Shamir de Jesus over rechts gelanceerd werd en de bal in de verste benedenhoek achter keeper Michael Termijn deponeerde, 1-0. Daarna evenwicht in de wedstrijd met niet meer dan speldenprikjes van beide zijden. De vroege voorsprong werd dus ook de ruststand.

2e helft

Na de rust kwamen de gasten met twee nieuwe en ook scorende spelers binnen de lijnen. Binnen vijf minuten stond het gelijk toen de ingevallen Luc Delmee kon intikken nadat RVVH goalie Kristijan Nikolic de bal losliet, 1-1. Een tiental minuten later redde Nikolic eerst knap op een inzet van Delmee, maar was de rebound vervolgens voor de eveneens ingevallen Marvin van der Made, 1-2. Smitshoek had wat het wilde. Sinds het begin van de tweede helft controleerde het de wedstrijd en was het RVVH de baas met de voorsprong nu als resultaat. Dat bleef zo tot de slotfase.

Toen leek RVVH de schroom van zich af te schudden en drukte het de gasten achteruit, waarbij ook kansen op de gelijkmaker ontstonden. De grootste daarvan was voor de ingevallen Wessel Verhaar maar hij stuitte op keeper Termijn. Ook Suently Alberto kreeg nog een behoorlijke kans maar schoot te zacht in. Met nog schoten van Guytano dos Santos net over en een gevaarlijke counter van Smitshoek waarbij van der Made alleen voor Nikolic laatstgenoemde zag redden, werd er niet meer gescoord en eindigde de wedstrijd voor Hercules in weer een deceptie.

Bron: RVVH Media

Klik op RVVH voor de laatste artikelen over de club.                                                      Klik op RVVH voor meer informatie over de club.