RKDVC op zoek naar eerste punten tegen VV Haarsteeg

Voor de liefhebbers van het zondag voetbal uit de 3e klasse C staat er dit weekend wéér een wedstrijd op het programma om naar uit te kijken. VV Haarsteeg ontvangt RKDVC. RKDVC zal in deze Langstraat-derby graag de eerste punten willen bijschrijven maar dat zal niet gemakkelijk worden.

De bezoekers uit Drunen hebben op dit moment twee punten verzameld. In de twee thuiswedstrijden die RKDVC heeft gespeeld werd gelijkgespeeld tegen SCG’18 (3-3) en TGG (1-1). In de uitwedstrijd tegen BMC gingen zij met 1-0 onderuit.

De gastheren uit Haarsteeg hebben de stijgende lijn te pakken. Na het 2-1 verlies in de openingswedstrijd van de competitie tegen TGG heeft VV Haarsteeg twee overwinningen op rij geboekt. Op 30 september wonnen zij thuis met 3-0 van ODC en afgelopen zondag moesten ook de voetballers van Vlijmense Boys eraan geloven. In deze wedstrijd won Haarsteeg zeer verdiend met 1-3.

Naast de belangen in de competitie staat deze wedstrijd ook in het teken van Willy Naessens Derby Cup. Haarsteeg staat door de winst van vorige week aan kop met drie punten. Voor RKDVC wordt het de eerste wedstrijd in deze felbegeerde Naessenscup. Zij zullen er op gebrand zijn om uitgerekend in deze wedstrijd de eerste overwinning te boeken.

Het belooft een zonnige dag te worden dus alle ingrediënten voor een mooie wedstrijd zijn aanwezig. Op Sportpark Haarsteeg wordt om 14.30 afgetrapt en de teams hopen op veel support langs de lijn!

Meer van deze club

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Ilyas Oulad-Ali doet stapje terug bij sv Heinenoord

Ilyas Oulad-Ali heeft een mooi carrière gehad op hoog amateurniveau, maar doet een stapje terug bij sv Heinenoord. De...

Rick Ouwerling van Zinkwegse Boys gaat voor UEFA C diploma

De 24-jarige Rick Ouwerling was de afgelopen twee jaar de coach van de O19-1. Dit jaar is hij de...

In gesprek met Jeffrey Verkerk van SC Feyenoord

Vandaag spreken we met Jeffrey Verkerk, de 29-jarige keeper van SC Feyenoord. Jeffrey Verkerk heeft vroeger bij BVO’s gekeept...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nu ook maandelijkse het laatste nieuws uit het amateurvoetbal in jouw regio.