Rijsoord na rust simpel langs Nieuw-Lekkerland

0
206

Rijsoord en Nieuw Lekkerland waren in de bekercompetitie aan elkaar gekoppeld. In de reguliere competitie spelen beiden (helaas) niet tegen elkaar. De ploeg van onze oud-speler Maarten van Gastelen doet het in de eerste klasse C uitstekend.Het beloofde dus een mooie wedstrijd te worden.

In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd al waren er betere mogelijkheden om te scoren voor Rijsoord. De beste kans was voor Jimmy van der Vaart die na een prima actie van Zepp Jacobs alleen op keeper Edward de Groot mocht afgaan, maar hij voorkwam het doelpunt zodat de eerste helft met 0-0 werd afgesloten.

Na de rust maakte Rijsoord de kansen wel af. Al vrij snel na rust wist eerst Casper Gerritse te scoren en even later maakte Patrick Berends er zelfs 2-0 van. Dezelfde Patrick Berends scoorde zijn tweede doelpunt van de middag zodat de einduitslag van 3-0 op het wedstrijdformulier kwam. Een terechte en uiteindelijk gemakkelijke overwinning.

Volgende week wacht weer een pittige tegenstander in de reguliere competitie als Rijsoord op bezoek gaat bij Heinenoord.