Rhoon wint van Rozenburg en komt terug in de top 3

0
198
Rhoon - Rozenburg

Rhoon deed afgelopen zaterdag goede zaken doordat een aantal topclubs in 3D punten verspeelden en door zelf met 3-0 te winnen van Rozenburg. Ondanks de afwezigheid van een aantal sterkhouders slaagde de brede selectie van Rhoon er in de 3 punten op de Omloop te houden.

Vooraf natuurlijk een vriendelijk weerzien en hartelijk welkom voor oud-gedienden trainer Ronard Venekamp en verzorger Dick Grinwis maar tijdens de wedstrijd werd er geen rekening gehouden met de penibele situatie waarin Rozenburg verkeert als laatste in de rangschikking. Zonder sprankelend en overtuigend spel werd wel duidelijk gemaakt dat er vandaag voor hen weinig te halen was.

Het spel kabbelde voort zonder echt doelrijpe kansen met veel balverlies en slordig spel tot vlak voor rust een een-twee over rechts tussen Vince van Dorsten en Ricardo Merrelaar de openingstreffer opleverde voor Vince. 1-0 dus in de 38e minuut hetgeen tevens de ruststand was.

Na de rust kwamen dezelfde mannen wat beter uit de startblokken en mocht Jibbe van Kammen halverwege de aanvalsheft op links een vrije trap nemen. Mitch Fransen sprong in het doelgebied het hoogst en kopte de bal fraai en onhoudbaar over de verdediging in de rechterbovenhoek, 2-0.

Een kwartier voor tijd vond de inmiddels ingevallen Thom den Boer het net na een combinatie met Mats Driece, waarbij zijn schot op doel nog gekeerd werd maar de omhoog terugstuitende bal alsnog door hem werd ingekopt : 3-0.
Waarmee de belangrijkste wapenfeiten wel gemeld zijn. Rozenburg probeerde wel maar kon niet beter en Rhoon vond het wel goed zo en wilde liever terug naar de warme kleedkamer en kantine.

Volgende week zaterdag 2 maart speelt Rhoon uit bij OVV in Oostvoorne. Aanvang 14:30 uur.

Klik op VV Rhoon voor de laatste artikelen over de club.
Klik op VV Rhoon voor meer informatie over de club.