Seolto-5

In deze rubriek gaan wij opzoek naar de toppers van de laagste regionen. De elftallen die het voetbal zo mooi maken. Niet vanwege de kwaliteiten in het veld, maar vooral de kwaliteiten buiten het voetbal. Afgelopen week heeft u kunnen lezen over het vijfde elftal van Seolto uit Zevenbergen. Vandaag zetten we alle voorbeschouwing voor komende wedstrijd nogmaals op een rijtje voor u.

Het vriendenteam staat op dit moment op de eerste. Seolto 5 bezet momenteel de eerste plaats. Aankomend weekend spelen ze weer de sterren van de hemel tegen Irene’58 3 in Den Hout.

Kevin van den Bergh, leider van het elftal en tevens speler van het team, blikt vooruit op de wedstrijd. “Vorige wedstrijd was de wedstrijd tegen de Fendert. Wij hadden een sterke tegenstander verwacht, maar uiteindelijk waren wij te sterk. Het leidde tot dusverre niet tot grote kansen voor ons team. Tijdens de wedstrijd werd slechts een dood spelmoment afgerond. Sterspeler Björn had de 2-0 op de schoen, maar raakte helaas voor ons, de lat. De winst was verdiend, maar we hadden meer moeten scoren. Morgen staat de uitwedstrijd in Den Hout tegen Irene’58 op het programma. De thuiswedstrijd verliep redelijk simpel, ook al was het 2-1 na negentig minuten. Na een afgemeten vrije trap van Frank kopte Dejan knap binnen. Door een miscommunicatie achterin kwam Irene terug op 1-1 maar 10 minuten voor tijd werd er een penalty gegeven die benut werd door John. (Lees het volledige artikel met Kevin van den Bergh hier.)

Het duel uit de vijfde klasse zal aankomende zaterdag 8 februari plaatsvinden te Den Hout. Om 15:00 zal het balletje gaan rollen, waardoor er rond 17:00 genoten kan worden van een borrel in de kantine. Wij van het VoetbalJournaal wensen zowel Seolto 5 als Irene’58 3 veel succes. Game on!

Heb je in deze week, geen genoeg kunnen krijgen van het team. Hier kan je de Facebook-pagina van de ploeg op de voet blijven volgen.

Wilt u nou ook met uw team in de schijnwerpers staan bij het VoetbalJournaal stuur dan een mail naar voetbaljournaalnl@gmail.com

Meer informatie over Seolto vindt u hier terug.