BREDA – Fysiomore en Arendse health club slaan de handen ineen voor een samenwerking met VV Baronie. Fysiomore is een fysiotherapie- en voedingspraktijk in de regio. Deze zijn gevestigd in de vestigingen van Arendse health club. Fysiotherapeut Marcel zal verantwoordelijk worden voor de medische begeleiding van de selectie van VV Baronie.

Specifiek trainen
Matthijs Sturm en Marcel Lubeck zullen iedere dinsdag en donderdag avond aanwezig zijn bij de trainingen voor de selectiespelers. Blessures kunnen dan behandeld en verzorgd worden. Daarnaast is komend seizoen nieuw dat Fysiomore ook de performance kant van het voetballen gaat verzorgen.

Matthijs zal iedere dinsdagavond op het veld spelers apart gaan trainen welke extra aandacht verdienen omtrent snelheid, (sprong) kracht en coördinatie. Tevens ontvangen selectiespelers een sport specifiek en persoonlijk trainingsprogramma van Arendse health club. Hier zal dus naast de voetbaltrainingen op het veld een specifiek kracht- en/of conditieprogramma gevolgd gaan worden gedurende het gehele seizoen. Doel van het programma is het voorkomen van blessures en het verbeteren van de prestaties van de spelers. Matthijs is ook iedere competitie wedstrijs aanwezig om de spelers optimaal te kunnen begeleiden voor de wedstrijd.

Medische keuring
Fysiomore zal diverse selectieteams gaan uitnodigen voor een medische keuring  in de maanden juni juli en augustus. Spelers worden individueel getest en de gezondheid van de spelers wordt in kaart gebracht. Fysiomore is zal daarnaast ook de rest van de vereniging op medisch gebied faciliteiten.

Gratis blessurespreekuren voor gehele vereniging door fysiotherapeut
Iedere woensdagavond van 18:00 – 19:00 en zaterdagochtend van 10:00 – 11:00 zullen leden van de vereniging terecht kunnen op de gratis spreekuren van Fysiomore voor een advies op maat. Telefonisch kan er voor deze gratis spreekuren een afspraak worden gemaakt.

Informatieavonden
Fysiomore zal op diverse informatieavonden aanwezig zijn. Ze gaan aan trainers/ leiders een informatieavond verzorgen omtrent blessurebehandeling en/ of preventie van blessures. Tevens komen thema’s als voeding in voetbal aan bod.

Groepstrainingen
Fysiomore en Arendse health club bieden teams de mogelijkheid om tegen reductie een “Team groepsles” te ontvangen bij bijvoorbeeld afgelastingen en/ of in de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Denk aan groepslessen zoals: Spinning, Clubpower en circuittrainingen zoals kickboksen zijn mogelijk. Telefonisch dient ook hiervoor een afspraak gemaakt te worden.

Specialisaties Fysiomore bv.

  • Fysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Echografie
  • Epte therapie
  • Revalidatie in het water  (32 graden)
  • Dry needling
  • Actieve revalidatie op de modernste revalidatie apparatuur
  • Kinderfysiotherapie
  • Diëtetiek –> sportvoeding

Contactgegevens
Fysiomore Breda BV  (gevestigd in Arendse health club, naast de schaatsbaan).
Terheijdenseweg 504
4826 AB Breda
076-5714000
www.fysiomore.nl
info@fysiomore.nl