Hoewel de fusieclub FC De Westhoek al voor het tweede seizoen seniorenteams op de been brengt, was er begin januari pas de eerste gezamenlijke nieuwjaarsreceptie met een aansluitend voetbaltoernooi. En die eerste officiële gelegenheid werd een mooi succes.

Gaan we het toernooi nog een keer organiseren op sportpark “de Loane” in Renesse, omdat het misschien toch de laatste keer zal zijn? En doen we het als DFS en Renesse zijnde dan apart van elkaar of toch gezamenlijk? Er was zeker wat communicatie voor nodig om de organisatie op orde te krijgen. En toen de meeste vragen wel waren beantwoord, kwam daar rond die 6e januari plots de een hevige regenval om de hoek kijken.
Uiteindelijk kwam alles in orde en werd de dag in Burgh-Haamstede buitengewoon goed ontvangen. Twaalf teams gaven acte de présence in twee poules van zes teams. De JO19 speelde een grote rol in het geheel door maar liefst vier teams af te vaardigen. Toch waren het vooral de Peppi’s en Kokki’s die de show stalen. Op naar volgend jaar!