Karim-Didi-RKSV-Halsteren

Karim Didi (31) voetbalt in het eerste elftal van RKSV Halsteren. Hiervoor is hij redelijk wat clubs afgegaan. De nummer tien begon al op zijn vierde met voetballen bij RBC Roosendaal. Hierna vertrok hij naar Dvo’60, na zijn tijd bij deze club besloot Didi de overstap te maken naar weer een andere club uit Roosendaal. Dit was BSC Roosendaal en hier maakte Karim Tevens op zeventienjarige leeftijd zijn debuut voor het eerste elftal. Daarna is hij opgepikt door Willem 2.

Toen zijn tijd bij Willem 2 voorbij was vertrok de aanvallende middenvelder naar België. Hier heeft Didi in de senioren gespeeld van Sint Lenaarts, Hoogstraten, Zwarte Leeuw, KFC Duffel, KVK Svelta Melsele om uiteindelijk te eindigen bij de club uit Halsteren.

Vorige week speelde RKSV Halsteren thuis tegen Silvolde. Karim was erg tevreden over deze wedstrijd en vond het collectief een sterke prestatie. “In balbezit en balverlies deed iedereen precies wat er van hen gevraagd werd” Wel is Didi van mening dat ze hun spel veel beter kunnen laten zien op een kunstgrasveld dan op het hoofdveld.

Volgens Karim was Thomas Marrijnissen de ‘man of the match’ van deze wedstrijd. “Thomas scoorde twee keer en was erg dreigend. Daarom is hij voor mij de man van de wedstrijd.”

Komend weekend spelen ‘de geel zwarte’ uit tegen jonga’30. “Thuis wonnen we met 4-2. Jonga’30 liet een goede indruk achter. Ze probeerde gelijk hoog druk te zetten en in balbezit speelde ze wel redelijk goed mee.” Didi onderschat de tegenstander dus zeker niet. Maar laat wel weten klaar te zijn voor de wedstrijd.

Het is duidelijk wat het doel is van de eenendertig jarige middenvelder. “ik wil kampioen worden en promotie bemachtigen naar de derde divisie. Op papier denk ik dat wij de beste ploeg hebben, als iedereen hetzelfde denkt in balbezit en balverlies zijn we tot veel in staat!”

Het duel tussen Longa’30 en RKSV Halsteren zal zondag 9 februari plaatsvinden om 14:00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van R.Witlox.

Voor meer informatie over de club, klik hier.

Klik hier voor een ander artikel over RKSV Halsteren.