vv Baardwijk

Aankomende zondag 20 oktober speelt VV Baardwijk uit tegen VV Trinitas Oisterwijk. De wedstrijd waar wij als redactie en u als lezer de hele week zo naar toe hebben geleefd.  Op sportpark D’n Donk zal om 14:30 de wedstrijd aanvangen. De wedstrijd zal geleid worden door scheidsrechter R.L.A.C. Manichand.

De wedstrijd uit de 3klasse C belooft een spannende pot te worden. Trinitas staat momenteel achtste met vijf punten en zoekt de aansluiting bij de top, terwijl Baardwijk tiende staat met vier punten. Mocht Baardwijk winnen dan gaan ze Trinitas voorbij op de ranglijst.

Afgelopen week heeft u alles kunnen lezen over vv Baardwijk, zoals de historie van de club en wat de club zo mooi maakt. Ook las u over de verwachtingen van komende wedstrijd. Speciaal voor u hebben we ze nogmaals netjes op een rijtje gezet.

Wally Buijs (clubicoon):
Een voorspelling van aanstaande zaterdag geeft Buijs niet, maar hij maakt zich er zeker geen zorgen over. ‘’We spelen eigenlijk met dezelfde spelopvatting als vorig jaar, maar het lukt nu nog niet helemaal. Ik ben er wel van overtuigd dat we uiteindelijk de punten gaan halen, maar we zitten nu even in de hoek waar de klappen vallen.’’

Jean Paul Leijtens (bestuurslid):
Leijtens blijft realistisch en denkt aan een 2-2 gelijkspel. “Ik verwacht een gelijk opgaande wedstrijd, want ze staan ongeveer even hoog op de ranglijst. Natuurlijk hoop ik dat Baardwijk gaat winnen, maar op papier denk ik dat een gelijkspel een terechte uitslag zal zijn.”

Emiel Heefer (Trainer eerste elftal):
Met de huidige speelstijl van Baardwijk zal Trinitas het zeker lastig krijgen. ‘’Ik ga er wel van uit dat we gaan winnen. We kennen de kwaliteiten van Trinitas, maar ook zeker waar onze kansen liggen. We hebben nu twee keer achter elkaar verloren en ik proef en voel dat de groep heel gedreven is om aanstaande zondag de drie punten mee naar Baardwijk te nemen. Ik schat een 1-2 overwinning voor ons.’’

De nieuwsgierige lezer is natuurlijk ook van harte welkom om de wedstrijd te komen kijken op sportpark D’n Donk in Oisterwijk.

Een bericht voor VV Baardwijk: Wij van het VoetbalJournaal willen vv Baardwijk hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking deze week. We mogen trots zijn op de artikelen die ontstaan zijn. Daarnaast wensen wij beiden teams aankomende wedstrijd veel succes en moge de beste winnen.

Bron foto’s: VV Baardwijk & VV Trinitas Oisterwijk

Wilt u nou ook samen met uw vereniging club van de week worden?
Stuur dan een mailtje naar: voetbaljournaalnl@gmail.com