RBC naar lastige tegenstander

0
299
RBC - Almkerk
RBC gaat zaterdag op bezoek bij een lastige tegenstander. Almkerk is namelijk tot nu toe de enige ploeg die RBC punten afhandig wist te maken. In Roosendaal werd het 1-1. Alle andere wedstrijden werden door de ploeg uit Roosendaal gewonnen.
In die 1-1 wedstrijd in oktober opende Jens Wirix het bal in de eerste helft. In de tweede helft kwam de ploeg uit Almkerk op gelijke hoogte na een rake kopbal uit een hoekschop. Daarvoor stopte doelman Matthias Deleij nog een strafschop, maar moest op de hoekschop vlak daarna toch een tegentreffer incasseren.
Almkerk steekt in prima vorm en vinden we terug op de vierde plaats. De ploeg van trainer Vincent de Klerk bleef de laatste drie wedstrijden ongeslagen tegen VOAB (2-3), Sparta’25 (3-3) en SC ‘t Zand (0-3). Tussendoor werd ook nog een oefenwedstrijd tegen Sliedrecht winnend afgesloten (1-2).
RBC zag afgelopen zondag de voorsprong op de nummer 2 naar 16 punten groeien. Zelf wisten de oranjehemden met 1-5 te winnen bij Sparta’25, maar omdat Emplina niet in actie kwam is nu WNC de nieuwe nummer 2. Zij wonnen met 1-0 van Sarto. WNC speelt zaterdagavond uit bij EFC en Emplina ontvangt zondagmiddag TSC.
De wedstrijd staat zaterdag onder arbitrale leiding van scheidsrechter Islam Elsayyad uit Asten en de assistent scheidsrechters Danny van Veenendaal uit Weert en Alexander Stupers uit Valkenswaard. De aftrap in Almkerk is om 14:30 uur.
Klik op RBC Roosendaal voor de laatste artikelen over de club.
Klik op RBC Roosendaal voor meer informatie over de club.