R.W.B. verliest nipt uit bij Gilze

0
103

Op een zonovergoten zondagmiddag trad R.W.B. aan tegen Gilze. R.W.B. begon goed aan de wedstrijd met een afstandsschot vanuit de 2de lijn van Kevin Remie. R.W.B. keek echter na slap ingrijpen in de verdediging na amper 7 minuten spelen tegen een 1-0 achterstand aan.

In de eerste helft had Gilze een licht veld overwicht, maar echt uitgespeelde kansen waren er voor Gilze niet. Na de rust kwam R.W.B. beter uit de kleedkamer. Dit resulteerde in een licht veldoverwicht voor de ploeg uit Besoyen. Waar Gilze in de 1e helft een licht veldoverwicht had met weinig uitgespeelde kansen, was dit bij R.W.B. ook het geval.

Het spel speelde voornamelijk in -en rondom het middenveld af. Na ruim 80ste minuten spelen werd Paul van Oudhuizen naar voren gestuurd (gezien zijn lengte) om wat extra “oorlog” te creëren in het 16 meter gebied van Gilze. Pjotr ten Berge had op aangeven van dezelfde Paul de meest uitgelezen mogelijkheid om minimaal een punt mee naar Waalwijk te nemen, maar hij schoot naast.

De goed leidende scheidsrechter Fitters floot na 94 minuten af, waardoor R.W.B. de punten liet liggen om zodoende aansluiting te houden bij de middenmoot in de 3e klasse B. Gezien de werklust had er echter meer ingezeten dan een nipt verlies voor de ploeg van Ruud van den Heuvel.

Aankomende zondag treedt R.W.B. in Waalwijk aan tegen TSC (aanvang 14.30u). De punten zijn dan wederom meer dan welkom voor de ploeg uit Waalwijk West om zodoende (voorlopig) uit de gevarenzone te blijven.