FC Lisse neemt revanche

0
143

FC Lisse wist revanche te nemen op de 2-1 nederlaag in Noordwijk tegen SJC. Op Ter Specke won de formatie van trainer Robbert de Ruiter met 2-0. Zonder de hoofdrolspelers in Noordwijk. Tom Duindam, toekomstig spits van FC Lisse, was ziek. Rowdy van der Putten geschorst.

FC Lisse kende een bliksemstart. In de eerste minuut scoorde de FC de 1-0 via Boyd Stevens. Vervolgens gebeurde er niet veel. Behalve dan Rick van Dijk. Zijn schot kwam op de binnenkant van de paal terecht.

In de tweede helft kwam de wedstrijd op gang. Luca Tarani was ingevallen voor Oussama Siali. Er kwamen nu kansen over en weer. Luca en Ayoub Ait Afkir waren dichtbij een doelpunt. Mark Turk schoot over namens SJC. Erik Cummins had de redding van de dag door Stef van der Zalm van scoren af te houden.
In minuut 74 haakte Ayoub geblesseerd af. Met een pijnlijke schouder verliet hij het veld. FC Lisse bracht de 19-jarige spelers Mo Adouch en Bryan Iliohan in. Twee minuten na zijn invalbeurt maakte Bryan de 2-0 op aangeven van Luca.

FC Lisse speelt komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen. Dit treffen begint om drie uur.